Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med familien eller på kurs - vi gleder oss til å ønske deg velkommen. I år har vi renovert alle fellesarealene og vi har ny flott solterrasse og badebrygge.

Quality Hotel Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skjærgården

Velkommen til vår nyrenoverte restaurant og bar! Nyt mat og drikke med utsikt over sjøen.

Velkommen til vår restaurant

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smakskombinasjoner hvor alt lages med glede, og nyskapning og kreativitet alltid er våre hjørnesteiner i både planlegging og gjennomføring. Restauranten kan ta i mot opptil 300 gjester til middag, og har to chambre séparée for de anledningene hvor du ønsker deg muligheten til å lukke igjen døren.

Frokost

Vi serverer frokost hver morgen i vår restaurant. Da finner du et godt og bredt utvalg av brød, frokostblandinger, en rekke pålegg og varmretter, frukt og grønnsaker, og et utvalg økologiske produkter. Vi har også vår egen omelettkokk som alltid står klar for å lage omelett til deg på et lite minutt, fylt med hva du måtte ønske.

Lunsj

På hverdager (mandag til torsdag) serverer vi lunsj fra vår store buffet av salater og varmretter til lunsj. I helgene kan du nyte lunsj fra vår à la carte smårettmeny, som endres i takt med sesong og råvarer.

Middag

Middagen er dagens høydepunkt for mange, og vi tar ikke lett på oppgaven. På hverdagene serverer vi middag fra vår à la carte meny, mens i helgene disker vi opp med en skikkelig middagsbuffet. Plukk og miks det du selv ønsker, alt er lov, både for store og for små.

Pizzameny

Noen ganger er det eneste som gjelder til middag, en skikkelig pizza. Derfor serverer vi hjemmelaget pizza hver dag hele uken, fra midt på dagen til sent på kveld. Litt luksus på ferie skal man kunne unne seg. 

Bar

Vår bar er åpen alle dager med unntak av søndag. Her har du muligheten til å synke ned i en stol, senke skuldrene og nyte noe godt å drikke etter lang dag. 

Restaurant og bar

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 13.00 - 15.00
Lørdag:  13.00 - 15.00

Middag

Mandag - torsdag: 17.00 - 21.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 21.00
Søndag: Stengt

Smårettmeny

Mandag - lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 15.00

Pizzameny

Mandag - søndag: 12.00 - 23.00

Bar

Mandag - torsdag: 18.00 - 01.30
Fredag - lørdag: 18.00 - 02.00
Søndag: Stengt 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 35 97 81 00 eller via e-post qr.badeparken@coice.no

2.390.66.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.