Quality Hotel Skjærgården Langesund ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Langesund, Norge

Quality Hotel Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Hotellet er pusset opp i 2014-2016 og med familien på tur eller på kurs og konferanse - vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Quality Hotel Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skjærgården

Quality Hotel Skjærgården i Langesund har lang erfaring med gjennomføring av små og store konferanser.

Konferanse ved sjøen

Hos oss kan dere hente inspirasjon fra sjøluft og den vakre naturen rundt hotellet mens dere har en givende og aktiv dag. Vi har et fleksibelt konferanseopplegg med både store og små lokaler, og det er store og gode arealer til mingling og kurs.

Fleksibel konferanse

Vi har konferanselokaler som er funksjonelle og fleksible. Flere av våre konferanselokaler og møterom er mulige å slå sammen, og det er dermed gode muligheter for å få tilpasset lokaler etter antall personer og formålet med konferansen. Alle konferanselokaler kan også innredes etter ønske og behov: Vi har mulighet til å møblere lokalene både som kinooppsett (oppgitt antall på venstre side), klasseromoppsett, hestesko og småbord. Antall bord og personer vil da variere. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg.

Aktiv konferanse

Med sjøen som nærmeste nabo på den ene siden og Skjærgårdshallen på den andre siden, er vi behjelpelige med å bygge en konferanse fylt av både møter og aktiviteter sammen med deg. Vi har flere samarbeidspartnere som sammen med oss vil gi dine kursdeltagere en opplevelse litt utenom det vanlige. Selskapet Luftetur arrangerer både ute- og inneaktiviteter for enhver smak, mens Bjønnes Charter tar dere med båttur i skjærgården, eller ut på havfiske. I Skjærgårdshallen kan det meste av idrett arrangeres - her er det bare baner, treningsrom og klatrevegg. Ta kontakt med oss, så setter vi et program sammen.

Kapasitet

Nedenfor kan du se makskapasiteten i de forskjellige lokalene.

Admiralen

100 personer

Kommandøren

100 personer

Kapteinen

80 personer

Admiralen + Kommandøren

220 personer

Kommandøren + Kapteinen

170 personer

Admiralen + Kommandøren + Kapteinen

350 personer i kinooppsett

Cort Adler

40 personer

Skipperen

30 personer

Grupperom - 10 stk

Opp til 10 personer i hvert rom

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte Mona Torre for mer informasjon og forespørsel på 
+47 35 97 81 44 eller via mona.torre@choice.no

2.450.194.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.