Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

60% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 51 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Enkelt og sentralt

2. mars 2016, Boverbru, Norway, Vera F

Hotellet ligger sentralt i Skellefteå, like ved elven og gågata. Rommet var lite, og det var veldig varmt da jeg kom, mens badet var kaldt. Få fasiliteter på hotellet, men god mat i restauranten. Frok…

Hotellet ligger sentralt i Skellefteå, like ved elven og gågata. Rommet var lite, og det var veldig varmt da jeg kom, mens badet var kaldt. Få fasiliteter på hotellet, men god mat i restauranten. Frokosten var enkel og grei. Hotellet holder ikke quality-standard, men er et greit valg hvis du kun er ute etter en overnatting.
Les hele anmeldelsen
2

Ikke helt opp til standard

20. oktober 2015, Oslo, Norge, Eirik S

Jeg er en som reiser ganske mye ifm. jobb og ser mange hotell i Norden. Jeg bruker alltid Choice sine hoteller når mulig og er generelt sett veldig fornøyd med det. Helt frem til jeg besøkte Quality H…

Jeg er en som reiser ganske mye ifm. jobb og ser mange hotell i Norden. Jeg bruker alltid Choice sine hoteller når mulig og er generelt sett veldig fornøyd med det. Helt frem til jeg besøkte Quality Hotel Skellefteå Stadshotel. Hadde sjekket litt på forhånd, og funnet at det var veldig varierende anmeldelser. Alt fra det helt perfekte, til bortimot det værste. Jeg heller mot det siste. Personalet skal ha skryt, de er blide og imøtekommende når du sjekker inn, desverre følger ikke rommet opp. Hotellet skryter av at de er nyoppusset, men jeg tviler på at det gjelder hele hotellet. Rommet jeg fikk ga meg umiddelbare assosiasjoner til min bestemors leilighet, som ble innredet en gang på sent 60-tall. Sjarmerende når det var bestemor, ikke fullt så mye fra et hotellrom. Når jeg kommer inn på rommet, så er det varmen som umiddelbart slo meg. Det er i de sene høstmåneder, og ganske kaldt ute, så noen hadde satt varmeovnen på max, og rommet holdt rundt 27 grader. I tillegg hadde jeg utsikt over den mindre vakre bakgården. Min første tanke var å be om et nytt rom, men fikk da beskjed om at de eneste tilgjengelige rommene var enten lite, eller værre enn det jeg hadde så det ble ikke aktuelt. Jeg slo av varmen selvfølgelig, men fant at vinduet var ikke mulig å åpne, kun en liten lufteluke som helt ærlig hadde liten til ingen effekt. Det er tydelig at jeg ikke er den eneste som har opplevd dette, da hotellet hadde sørget for at det sto en bordvifte i skapet. Det var faktisk tider under natten at jeg vurderte å flytte meg fra sengen og inn på badet for å sove, for der var det nemlig ikke varme i det hele tatt og holdt rundt 10 grader.
Les hele anmeldelsen
5

Sommertur

23. september 2015, , Arild H

Fantastiske rom og utsikt med en nydelig park på nedsiden. Ved elven like ved er en tursti som har en fantastisk utsikt. parkering i kjelleren for en billig penge.en fin by og gå tur i på kveldstid me…

Fantastiske rom og utsikt med en nydelig park på nedsiden. Ved elven like ved er en tursti som har en fantastisk utsikt. parkering i kjelleren for en billig penge.en fin by og gå tur i på kveldstid med et fint torg.
Les hele anmeldelsen
2

Ganske stusselig

18. august 2015, , Espen N

Bærer ikke helt preg av å være et Quality hotell. Kjipe senger og puter, utrivelig rom og ble sittende med en følelse av å sove i en brakke. Betjeningen skal ha ros for å veldig hyggelig og behjelpso…

Bærer ikke helt preg av å være et Quality hotell. Kjipe senger og puter, utrivelig rom og ble sittende med en følelse av å sove i en brakke. Betjeningen skal ha ros for å veldig hyggelig og behjelpsom. Skal du tilbringe flere dager her ville jeg sett etter et annet alternativ, dessverre.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell

7. juli 2015, , Bendic O

Bodde her to netter. Var en fantastisk blid, smilende, hjelpsom og snill resepsjonist som møtte meg. Hotellrommet bar preg av slitasje, men var OK. Var en veldig bra frokost. For meg har det mye å si…

Bodde her to netter. Var en fantastisk blid, smilende, hjelpsom og snill resepsjonist som møtte meg. Hotellrommet bar preg av slitasje, men var OK. Var en veldig bra frokost. For meg har det mye å si, så det trekker veldig opp. Anbefaler hotellet.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK