Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Buss til Skellefteå busstasjon

Fra Skellefteå Flyplass

Flybussen stopper utenfor hotellet

Med bil

Se kart og veibeskrivelse >>

Om Quality Hotel
Skellefteå Stadshotell

Antall hotellrom

113 stk - 200 senger

Antall konferanselokaler

16 stk - kapasitet for opp til 400 personer

Avstand flyplass

Skellefteå flyplass: 15 km

Avstand lokaltrafikk

Skellefteå busstasjon: ca 5 min gange fra hotellet

Velkommen til Quality Hotel Skellefteå Stadshotell - Norrlands mest moderne konferansehotell.

Hotell med historisk beliggenhet

I 1863 ble Skellefteås gamle kommunehus reist, trolig som Nordens største tømmerhus noensinne. Under høylydte protester ble det revet i 1955, og ble erstattet med det bygget hvor Quality Hotell Skellefteå Stadshotell ligger i dag. Utsikten fra vår restaurant Verandan er den samme som fra det staselige tømmerhuset, og byr på både en historisk og en vakker utsikt over Stadsparken.

Med konferansen i fokus

Et vellykket møte eller arrangement krever mer enn bare riktig teknisk utstyr og bra planlegging. På Quality Hotel Skellefteå stadshotell tilbyr vi også en inspirerende atmosfære, personlig engasjement og uterket service. V har 16 moderne møterom med kapasitet opp til 400 gjester. Les mer om konferanse hos oss her >>

Ta fri på reise i Skellefteå

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell ligger mitt i hjertet av Skellefteå med nærhet til opplevelser og aktiviteter for alle, både kjærestepar og eventyrlystne barnefamilier. En innbydende relax-avdeling finnes innenfor hotellets fire vegger, og ønsker man en litt lengre utflukt kan et besøk på Leos Lekeland eller eventyrhuset Boda Borg være et bra alternativ for deg.

Relax med Skellefteås beste utsikt

Vi tilbyr fire freshe relaxrom med byens beste utsikt. Dette likner ikke på noe annet du før har sett, det kan vi love deg. Fra relaxavdelingen ser du utover både Stadsparken og Skellefteå. Her kan du slappe av og nyte livet sammen med dine beste venner og noe kaldt å drikke. Samle venner eller kollegaer, her er det god utsikt for ny innsikt.

2.200.163.775 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK