Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Et av nord Sveriges nyeste konferansehotel ønsker deg velkommen til toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Den store møteromskapasiteten gjør oss til et utmerket valg for større og mindre konferanser, møter og event.

Vi planlegger og arrangerer...

Våre medarbeidere hjelper dere med å skape det ultimate miljøet for at dere skal kunne la ideene flyte. De vet hvor viktig det er med alt fra bra belysning til god mat og muligheten til kaffepause på nøyaktig riktig tidspunkt. Alt for at dere skal få muligheten til å være så kreative som mulig.

... og gjør litt til

Har du en vill idè eller en tydelig kravspesifikasjon på hva du vil arrangere? Ring eller mail oss - vi ser frem til å ta imot utfordringen!

Booke konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på
+46 (0)910 711 060 eller
via q.booking.skelleftea@choice.se

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK