Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell Skellefteå ,  Sverige

Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Nord Sveriges nyeste konferansehotel ønsker deg velkommen til toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Den store møteromskapasiteten gjør oss til et utmerket valg for større og mindre konferanser, møter og event.

Konferanselokaler

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell tilbyr 16 moderne møterom der vårt største rom tar opptil 400 personer. Vårt mål er å skape de beste forutsetningene for en vellykket og givende konferanse i Skellefteå.

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig maten er for å skape de rette forutsetningene for kreativt arbeid, inspirerende møter og god stemning under en konferanse.

Event

Bryllup, firmafest, messer eller glamorøse gallaer - hos oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell har vi lokaler som passer til de fleste event.

2.460.224.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.