Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.00 - 13.30

À la carte

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

Nattklubb

Fredager: 22.00 - 02.00
Aldersgrense 20 år
Lørdager (en gang i måneden): 
22.00 - 02.00
Aldersgrense 27 år

Aqua Spa

Resepsjonen har åpent
Mndag - fredag: 09.00 - 18.00 
Lørdager: 12.00 - 14.00, lengre for behandlinger.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Forhåndsbestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordbooking i Verandan på telefon +46 910 711 060,
og for besøk og behandlinger i Aqua Spa +46 910 560 00.

For oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell er målet å gi våre gjester en fantastisk opplevelse ved hvert besøk. Velkommen til vår populære restaurant Verandan - og gå heller ikke glipp av Aqua Spa.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, og når du bor hos oss inngår alltid en velfylt frokostbuffet med næringsrike og økologiske alternativ i prisen.

Verandan

I vår restaurant Verandan serveres Skellefteås populære lunsjbuffet, og en á la carte med smaker fra alle verdens hjørner, kombinert med lokale delikatesser. hvorfor ikke prøve Black roll grill, der du selv tilbreder kjøtt på en lavasten som holder 450 grader? Nyt smaken og opplevelsen med vakker utsikt over Skellefteå Stadspark.

After work

Hver fredag er det tid for after work i hotellets restaurant. En herlig avslutning på arbeidsuka sammen med gode venner og kollegaer. Kos dere med en god buffet og et glass vin eller en kald øl.

Nattklubb

På fredagskvelder forandres Verandan til Skellefteås populære nattklubb, med herlig stemning og velfylte barer. For informasjon om hva som skjer på nattklubben akkurat nå, se vår Facebookside.

Badstue og relaxavdeling

Vi ønsker velkommen til vår freshe badstue og relaxavdeling som er åpen for alle mot et mindre beløp. Vi har fire helt nye relaxrom med en fantastisk utsikt over Stadparken og Skellefteåälven. En deilig og avslappende aktivitet sammen med kollegaer og venner. For hotellets gjester finnes det også mulighet til å benytte hotellets badstue og jacuzzi i hotellets kjelleretasje uten ekstra kostnad.

Aqua Spa

I hotellet finner du også våre samarbeidspartnere Aqua Spa - en tett sammensveiset gjeng med mye erfaring. Sammen med dem har vi bygd opp Aqua Spa til å bli et av Sveriges fineste dagspa, der vi satser på service og vil gi det lille ekstra til gjestene våre. Hos oss kan du booke alt fra manikyr og pedikyr til ansiktsbehandlinger og massasje.

2.180.162.605 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK