Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skellefteå, Sverige

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

Skellefteå,  Sverige

Velkommen til et hotell med toppmoderne lokaler, personlig service og sentral beliggenhet i Skellefteå. Vår møteromskapasitet gjør oss til et godt valg for både større og mindre konferanse, møter og event - eller bare for avkobling.

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell

For oss på Quality Hotel Skellefteå Stadshotell er målet å gi våre gjester en fantastisk opplevelse ved hvert besøk. Velkommen til vår populære restaurant Verandan.

Frokost

Frokosten er dagens viktigste måltid, og når du bor hos oss inngår alltid en velfylt frokostbuffet med næringsrike og økologiske alternativ i prisen.

Verandan

I vår restaurant Verandan serveres Skellefteås populære lunsjbuffet, og en á la carte med smaker fra alle verdens hjørner, kombinert med lokale delikatesser. Nyt smaken og opplevelsen med vakker utsikt over Skellefteå Stadspark.

After work

Hver fredag er det tid for after work i hotellets restaurant, Verandan. En herlig avslutning på arbeidsuka sammen med gode venner og kollegaer. Kos dere med en god buffet og et glass vin eller en kald øl.

Nattklubb

På lørdager forandres Verandan til Skellefteås populære nattklubb, med herlig stemning og velfylte barer. For informasjon om hva som skjer på nattklubben akkurat nå, se vår Facebookside.

Badstue og relaxavdeling

Vi ønsker velkommen til vår freshe badstue og relaxavdeling som er åpen for alle mot et mindre beløp. Vi har fire helt nye relaxrom med en fantastisk utsikt over Stadparken og Skellefteåälven. En deilig og avslappende aktivitet sammen med kollegaer og venner. For hotellets gjester finnes det også mulighet til å benytte hotellets badstue og jacuzzi i hotellets kjelleretasje uten ekstra kostnad.

Aqua Spa

I hotellet finner du også våre samarbeidspartnere Aqua Spa - en tett sammensveiset gjeng med mye erfaring. Sammen med dem har vi bygd opp Aqua Spa til å bli et av Sveriges fineste dagspa, der vi satser på service og vil gi det lille ekstra til gjestene våre. Hos oss kan du booke alt fra manikyr og pedikyr til ansiktsbehandlinger og massasje.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.00 - 13.30

À la carte

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

Nattklubb

Lørdager: 22.00 - 02.00
Aldersgrense 20 år 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Forhåndsbestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bordbooking i Verandan på telefon +46 910 711 060. 

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK