Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Selma Lagerlöf

Quality Conference

Booke konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på
telefon +46 565 68 88 13 eller via pia.dahlgren@choice.se

Et vellykket møte gir bra resultat, det vet vi på Quality Hotel Selma Lagerlöf. Vår ambisjon er å alltid møte kundens totale behov og skape de beste forutsetningene for at deres møte skal bli så fremgangsrikt som mulig.

Vi tar møter på alvor

For at en konferanse skal bli fremgangsrik kreves et program med inspirasjon og variasjon, med muligheter til avkobling og aktiviteter i det viktige arbeidet. Quality Hotel Selma Lagerlöf gir dere de mulighetene, og har kapasitet til å skape et meningsfullt aktivitetsrogram.

Lokalene

Vi tilbyr 19 konferanselokaler med moderne teknikk og utstyr, og har kapasitet for opp til 500 deltagere.

Vi planlegger og arrangerer

Våre erfarne Quality Meeting Advisors er engasjerte, og alltid klare for å ta en runde ekstra for å gjøre deres møte så vellykket som mulig. De ordner alt fra belysning og møblering til mat og drikke. Alt for at konferansedeltagerne skal bli kreative og bidra til at dere får så mye som mulig ut av konferansen.

Aktiviteter

Quality Hotel Selma Lagerlöf har kapasitet til å skape et aktivitetsprogram for 10 - 800 personer. Vi tror at hver aktivitet skal velges ut med omsorg og kunnskap, for å fylle det rette behovet og være et naturlig vei til et oppsatt mål. Hos oss kan dere teste alt fra korsang, maleri og sjokoladeskole til presentasjonsteknikk. Kontakt oss for mer informasjon om aktiviteter.

Event

Planlegger dere bryllup, en kongress eller stor fest? La oss på Quality Hotel Selma Lagerlöf hjelpe deg å arrangere ditt event. Vi har lokaler for opp til 500 personer. Les er om event hos oss.

1.913.149.030 22