Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Selma Lagerlöf

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Herregårdsrestauranten

Mandag - lørdag: 18.00 - 21.00
Søndag: 18.00 - 20.00

Smedjan bar

Søndag - torsdag: 18.00 - 23.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerferien og i langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på
telefon +46 565 68 88 00 eller via q.selma.lagerlof@choice.se

Vi liker å underholde gjester - Let Us Entertain You!

Underholdning

På Quality Hotel Selma Lagerlöf satser vi stort på underholdning. Det er alltid noe spennende på gang hos oss - alt fra trubadurer og kjente artister til glitrende show med mye god mat og drikke. Noen av våre gjester kommer kun for underholdningen, mens andre velger å booke noen av våre overnattingspakker som inkluderer god mat, underholdning og deilige senger der du kan sove ordentlig godt etter en helaften.

Herregårdsrestauranten

Herregårdsrestauranten er vår hovedmatsal. Klassisk innredning og herlig utsikt over sjøen Fryken gir våre gjester en ekstra god opplevelse. Herregårdsrestauranten er en fleksibel matsal som lar både store og små selskap være for seg selv, og det er plass til totalt 300 personer. Her serveres også vår frokost, med enkelte unntak hvor den istedet serveres i lobbybaren Smedjan. Vårt berømte Herregårdsjulebord serveres i restauranten fra slutten av november og frem mot jul.

Halvpensjon og middag for grupper

Selmas Herrgårdsmeny for våre halvpensjonsgjester, eller andre som ønsker å spise mat, er en trerettersmiddag komponert etter forskjellige tema.

Et gjennomgående tema brukes for middag;  Jord, Hav eller Skog. Vill du ha noe ekstra godt til middagen? Velg da temaet Värmland deluxe.
Sommertid har vi vår fine Herrgårdsbuffét der vi har dekket til med smør, brød, friske salater, koldtbord, varmrett og dessertbuffet. Vil du heller ha en middag à la carte på sommeren så fikser vi det. Vårt kjøkken bruker alltid lokale og kortreiste råvarer såfremt det er mulig

Selma White Club

Vår egen nattklubb Selma White Club slår seg løs med kjente djer, gode drinker og partystemning i slutten av hver måned. For aktuelle dato, se vår kalender eller følg med på Facebook.

Smedjan

På kveldstid kan du ta en drink i hotellets lobbybar Smedjan, eller nyte en kopp kaffe og slappe av som om du var hjemme i din egen stue. Her tilbys også en enklere barmeny, med blant annet Selmas velkjente rekesmørbrød og hamburger. Her er alle velkommen, enten du bor på hotellet eller bare titter innom. Enkelte helger er det også underholdning i Smedjan.

Uteservering

I sommerperioden åpner vi opp vår populære og nybygde uteservering, med utsikt over Fryken. Her tilbyr vi en a la carte-meny og en enklere barmeny. Enkelte kvelder er det også underholdning. Hvorfor ikke nyte en god drink i den friske sommerluften? Følelsen av en perfekt svensk sommerkveld får du her.

Gösta Berling-salen

I våre store festsal kan alt skje! Her ordner vi alt fra skreddersydde konferanser til teaterforestillinger og storslagne sceneshow. Hold utkikk etter vår klender, der finner du alt som skjer i løpet av året.

1.913.149.030 23