Quality Hotel Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

58% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 523 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Helt OK hotell

20. februar 2017, Gjesdal, Norge, Persteinskog

Hotellet lå like ved E6. Gratis parkering. Grei kveldsbuffe, mot betaling. Grei frokost. Veldig hyggelig betjening. En del barn, som en må regne med på et slikt hotell. Rommet var greit nok, ikke noe…

Hotellet lå like ved E6. Gratis parkering. Grei kveldsbuffe, mot betaling. Grei frokost. Veldig hyggelig betjening. En del barn, som en må regne med på et slikt hotell. Rommet var greit nok, ikke noe mere heller.

Svar fra eier

21. februar 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding. Nå i disse dager er det flere barn her enn vanlig da det er vinterferie. Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
4

Barna elsket det!

20. februar 2017, Tønsberg, Norge, 175jeanettt

Rommet var rent og pent, og stort nok for oss fire. Superland var kjempemorsomt for både han på 2 og han på 5. Utrolig hyggelig personalet i resepsjonen og i Superland og Badeland. Restauranten gi…

Rommet var rent og pent, og stort nok for oss fire. Superland var kjempemorsomt for både han på 2 og han på 5. Utrolig hyggelig personalet i resepsjonen og i Superland og Badeland. Restauranten gikk tom for ulike ting under frokosten, og middagen var ikke verdt prisen. Men alt i alt en opplevelse å anbefale.

Svar fra eier

20. februar 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at dere hadde et hyggelig opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
4

Familiehotellet

17. februar 2017, Kristiansand, Norge, Jarle H K

Perfekt hotell for familieferie. Stort og flott badeland samt mange andre servicetilbud på hotellet. God og variert frokost tilbys, og rommene er store og har gode senger. Hotellet er også veldig godt…

Perfekt hotell for familieferie. Stort og flott badeland samt mange andre servicetilbud på hotellet. God og variert frokost tilbys, og rommene er store og har gode senger. Hotellet er også veldig godt egnet for konferanser og kan anbefales for forretningsreisende.

Svar fra eier

19. februar 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at dere hadde et fint opphold hos oss. Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2

Misfornøyd

16. februar 2017, Oslo, Norge, 652h_vardl

Bråk fra anleggsarbeid før kl 07.00 og frokost som ikke holder standarden som den har gjort tidligere.. Personalet er hyggelig, men forventer mer enn " det var leit å høre " når man klager på lastekra…

Bråk fra anleggsarbeid før kl 07.00 og frokost som ikke holder standarden som den har gjort tidligere.. Personalet er hyggelig, men forventer mer enn " det var leit å høre " når man klager på lastekran utenfor vinduet før kl 07.00 og en frokost som holder dårligere standard enn mc Donald ...

Svar fra eier

21. februar 2017

Kjære Gjest, tusen takk for tilbakemelding. Vi beklager at oppholdet ikke sto til forventningene. Når det gjelder maten så følger vi Choice standard for Quality Hotel som alle andre Quality hoteller. Konstruktive tilbakemeldinger setter vi pris på, da dette gjør at vi blir bedre på det vi gjør. Ønsker deg allikevel hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
4

Morro for unga!

14. februar 2017, Oslo, Norge, Morten H

Vi hadde en overnatting og det var fantastiske muligheter for å aktivisere barna i bade- og lekeland. De lekte og badet så mye de orket i et døgn. Veldig god service og ekstra hyggelig personalet. Mid…

Vi hadde en overnatting og det var fantastiske muligheter for å aktivisere barna i bade- og lekeland. De lekte og badet så mye de orket i et døgn. Veldig god service og ekstra hyggelig personalet. Middagen i restauranten var helt ok, og det eneste vi har å utsette på oppholdet. Frokosten var helt grei. En overnatting føltes som å være på en liten ferie, og vi kommer garantert tilbake.

Svar fra eier

15. februar 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og høre at dere hadde et fint opphold hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
2.450.194.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.