Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

58% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 424 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Sverige tur

24. august 2016, Stavanger, Norge, Asbjørn B

Hele familien på tur med Tesla. Rimelig måte å reise på i forhold til alle bomstasjoner og ikke minst gratis lading ved Tesla sine ladestasjoner, og gratis ferge. Flott hotell med alle fasiliteter. Ve…

Hele familien på tur med Tesla. Rimelig måte å reise på i forhold til alle bomstasjoner og ikke minst gratis lading ved Tesla sine ladestasjoner, og gratis ferge. Flott hotell med alle fasiliteter. Veldig greit for barnefamilier. Kort vei til Sverige:))
Les hele anmeldelsen
4

Familiebesøk

23. august 2016, , Andreas S

En flott familie tur på quality Sarpsborg. Mange fine aktiviteter for barn på hotellet og i nærheten. Badeland passer for små og store og lekeland er like bra. Barna prøvde klatreveggen for første gan…

En flott familie tur på quality Sarpsborg. Mange fine aktiviteter for barn på hotellet og i nærheten. Badeland passer for små og store og lekeland er like bra. Barna prøvde klatreveggen for første gang og de synes det var kjempe gøy. Frokosten var fortreffelig og det var aktiviteter som kino stort hoppeslott i konferansesalen som barna fikk slitt seg ut på før kvelden.
Les hele anmeldelsen
3

Helt greit hotell.

23. august 2016, Hamar, Norge, oddrunn2016

Dårlig utvalg i frokostsalen i forhold til mange andre hoteller. Vi kom ned en time før frokosten var ferdig på en søndag og det var mange fat som var tomme. kald og upersonlig sal og hotellet bærer p…

Dårlig utvalg i frokostsalen i forhold til mange andre hoteller. Vi kom ned en time før frokosten var ferdig på en søndag og det var mange fat som var tomme. kald og upersonlig sal og hotellet bærer preg av å være litt slitent 80 talls.
Les hele anmeldelsen
2

Slitt stort hotel

22. august 2016, Oslo, Norge, Irene L

Greit hotel med en sentral beloggenhet om du har bil, men litt gammelt og slitt. Stor støyende frokostsal . Fikk danskebåt følelse. Hyggelig personale og flott for barnefamilier. Prisen er vel også…

Greit hotel med en sentral beloggenhet om du har bil, men litt gammelt og slitt. Stor støyende frokostsal . Fikk danskebåt følelse. Hyggelig personale og flott for barnefamilier. Prisen er vel også helt grei.
Les hele anmeldelsen
4

Perfekt konferansehotell

21. august 2016, Tromsø, Norge, 171ingalills

Perfekt konferansehotell med god mat og gode fasiliteter. Veldig bra med stort utvalg av økologisk mat til måltidene. Alle de ekstra tilbudene gjorde at dagene gikk veldig fort. Kommer nok tilbake me…

Perfekt konferansehotell med god mat og gode fasiliteter. Veldig bra med stort utvalg av økologisk mat til måltidene. Alle de ekstra tilbudene gjorde at dagene gikk veldig fort. Kommer nok tilbake med familien for ei helg.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK