Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

58% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 564 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
1

Overbooking og elendig frokost

22. mai 2017, Sarpsborg, Norge, camillam860

Overbooking. Lite behjelpsom i denne situasjonen. Flere av våre venner fikk beskjed omdanne overbookingen kun to timer før innsjekk. Lite service i frokostbuffet og dårlig utvalg av mat, surt personel…

Overbooking. Lite behjelpsom i denne situasjonen. Flere av våre venner fikk beskjed omdanne overbookingen kun to timer før innsjekk. Lite service i frokostbuffet og dårlig utvalg av mat, surt personell.
Les hele anmeldelsen
5

Flott hotell! God mat!

21. mai 2017, Tvedestrand, Norge, Jan-Erik P

Vi deltok i et bryllup her i juli 2016 og måtte i den forbindelse overnatte to netter. Vi ankom hotellet og møtes av en flott lobby og veldig hyggelig personale. Vi fikk et flott rom som var ryddig o…

Vi deltok i et bryllup her i juli 2016 og måtte i den forbindelse overnatte to netter. Vi ankom hotellet og møtes av en flott lobby og veldig hyggelig personale. Vi fikk et flott rom som var ryddig og pent. Gode senger var det også. Vi hadde ikke fått oss noe mat den dagen, så vi gikk ned til buffet'en. Der var det bare 10 minutter til stengetid, og siden det var så lite igjen, slapp vi og betale full pris. 50% avslag fikk vi og spiste oss gode og mette. Frokostbuffeten var også upåklagelig. God mat og godt utvalg. For meg, når jeg bor på hotell, så er frokosten noe av det viktigste. Denne kan jeg anbefale. Hotellet har også sitt eget badeland. Vi var ikke og prøvde dette selv, men vet det anbefales av venner som har vært der. Har jeg behov for å bo på hotell i Sarpsborg igjen, er jeg ikke i tvil hvor jeg ender opp. Anbefales!

Svar fra eier

21. mai 2017

Kjære Gjest, tusen takk for tilbakemelding, og at dere hadde et flott opphold hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
4

fantastisk service og mat

18. mai 2017, Bergen, Norge, tojaweja

bra rom, men med noen mangler ! Der var ikke en eneste skuffe kun noen hyller i klesskapet, som var i minste laget, og der var ingen plass til kofferter som måtte ligge på gulvet (eller sengen) når ma…

bra rom, men med noen mangler ! Der var ikke en eneste skuffe kun noen hyller i klesskapet, som var i minste laget, og der var ingen plass til kofferter som måtte ligge på gulvet (eller sengen) når man skulle finne kler eller ting i den. Heller ingen minibar eller safe, men ble overrasket da der var varme i badegulv. Betjening og kelnere var fantastisk hyggelige og hjelpsomme samt at maten var bra.

Svar fra eier

18. mai 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at dere hadde et fint opphold hos oss. Dessverre finnes det ingen minibar eller safe på hotellet. Ønsker dere allikevel hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen
3

Fantastisk for barn

18. mai 2017, Oslo, Norge, O3425BTellens

styr unna fisken på menyen i resturanten, ellers super service. Badeland og superland var flott. Masser av tilbud til barna. Hyggelig betjening. Men som sagt ikke bestill fisken i resturanten, nedsalt…

styr unna fisken på menyen i resturanten, ellers super service. Badeland og superland var flott. Masser av tilbud til barna. Hyggelig betjening. Men som sagt ikke bestill fisken i resturanten, nedsaltet og tørr..

Svar fra eier

18. mai 2017

Kjære Gjest, tusen takk for tilbakemeldingen, og at dere hadde et fint opphold hos oss. Beklager den nestaltede og tørre fiske, vi tar denne tilbakemeldingen tilbake til kjøkkenet. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved et senere tidspunkt.

Les hele anmeldelsen
4

Bra hotell i choice

14. mai 2017, Østlandet, Norge, Egil M

Hotellet ligger langs E- 6 og har et godt tilbud innendørs for de som har tid til å benytte seg av det. Servicen på hotellet er god og maten i restauranten holder god standard. Hotellet (rommene) bære…

Hotellet ligger langs E- 6 og har et godt tilbud innendørs for de som har tid til å benytte seg av det. Servicen på hotellet er god og maten i restauranten holder god standard. Hotellet (rommene) bærer noe preg av slitasje og vil nok ha behov for oppussing. Gode senger!

Svar fra eier

15. mai 2017

Kjære Gjest, tusen takk for din tilbakemelding, og at dere hadde et fint opphold hos oss. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.