Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Supersøndag

Quality Hotel & Resort Sarpsborg gir deg muligheten til en morsom opplevelse til en super pris, hver søndag hele året! For 995 NOK kan to voksne og to barn oppleve Norges morsomste hotell med badeland og Superland inkludert i prisen. Velkommen!

  • Periode for opphold:

    1. jan 2015 - 31. des 2015

  • Bookingperiode:

    1. jan 2015 - 30. nov 2015

Hva med å dra på hotell med familien en søndag?

Har du mulighet til å ta med barna på hotell en søndag - ta de med til Sarpsborg. Forleng helgen, og bruk mandagen på kvalitetstid sammen, store som små, og skap gode minner. Vi legger til rette for at du og familien kan skape nye minner sammen.

Som hotellgjest får du også 20% rabatt på INSPIRIA Science Center. Supersøndag er en gylden anledning til å få tilfredsstilt alle barns behov og lyster, om det så er klatring, badesklier eller vitenskap som står øverst på ønskelista.

Åpningstider i Cafè Sulten:
Søndag fra kl. 11.00 - 20.00 Mandag fra kl. 12.00 - 21.00 Her serveres baguetter, salat, pølser, pommes frites, hamburger og pizza.

Pakken inkluderer:

  • Familierom
  • Frokost
  • Badeland (stengt fra 7.april til ca. 14.juli)
  • Superland
Vilkår og betingelser

Pakken gjelder kun ved kapasitet og ikke i kombinasjon med andre rabatter.

Dette tilbudet er dessverre ikke tilgjengelig lenger. Ta gjerne en titt på våre andre gode tilbud!

2.280.169.511 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK