Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Supersøndag

Quality Hotel Sarpsborg gir deg muligheten til en morsom opplevelse til en super pris, hver søndag hele året! For 995 NOK kan to voksne og to barn oppleve Norges morsomste hotell med badeland og Superland inkludert i prisen. Velkommen!

  • Bookingperiode:

    29. apr 2016

  • Særskilte begrensinger:

    Gjelder ikke i skolens ferier.

Priser

995 NOK / for en natt i familierom søndag-mandag

Hva med å dra på hotell med familien på en søndag!

Har du mulighet til å ta med barna på hotell en søndag - ta de med til Sarpsborg. Forleng helgen, og bruk mandagen på kvalitetstid sammen, store som små, og skap gode minner. Vi legger til rette for at du og familien kan skape nye minner sammen.

Supersøndag er en gylden anledning til å få tilfredsstilt alle barns behov og lyster, om det så er klatring, badesklier, minigolf eller lek som står øverst på ønskelista.

Åpningstider i Cafè Sulten: Søndag fra kl. 11.00 - 20.00. Mandag fra kl. 12.00 - 20.00 Her serveres baguetter, salat, pølser, pommes frites, hamburger og pizza.

Pakken inkluderer:

  • Familierom
  • Frokost
  • Badeland
  • Superland
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder et visst antall rom og ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter.

Send forespørsel
2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK