Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Crazy Weekend

14. - 16. mars braker det løs! Denne helgen er helt SUPER på Norges morsomste hotell. Ta med hele familien og opplev en hotellferie hvor man garantert skaper nye minner sammen.

 • Periode for opphold:

  14. mar 2014 - 16. mar 2014

 • Bookingperiode:

  27. jan 2014 - 16. mar 2014

Priser

2995 NOK for to voksen og to barn hele helgen

En gang i året er vi skikkelig crazy og gir dere en crazy weekend til en crazy pris. Vi har badeland, vi har Superland, vi har våre kule aktivitetsledere og vi har Piccolo. Ta med deg barna å være litt crazy!

Vi inviterer alle barnefamilier til en superweekend i Sarpsborg! Det vil være underholdning, konkurranser, gode tilbud, latter og sprell på Norges morsomste hotell igjennom hele helgen. Dette er noe å glede seg til!

For 2995 NOK kan to voksne og opp til to barn få ALT dette i en pakke. Husk - det er kun en gang i året vi så gale, så pass på og book nå!

NB! Dersom du booker denne pakken og velger at barna skal bo i seng med foreldre, vil det komme et tillegg for badeland, Superland og mat.

Inkludert:

 • Rom/frokost fredag til søndag
 • Superland med badeland hele helgen
 • En stor pizza og en 0,4 drikke pr. pers
 • Familiebuffet lørdag kveld i restauranten
 • Barnas Hotell med Piccolo hele helgen
2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK