Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et nyoppusset stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Allsang, bad og hjernetrim

Vi gir deg muligheten til å få tre opplevelser i en billett. Les mer om hva Allsang, bad og hjernetrim er - ta med familien og skap nye minner sammen.

  • Bookingperiode:

    23. apr 2013 - 1. aug 2013

Priser

Kr 395,- per person

Alle gode ting er tre!

I samarbeid med Allsang på Grensen og INSPIRIA har vi laget en flott familiepakke.

ALLSANG, BAD OG HJERNETRIM
Aktivitetspakke for hele familien med inngang til
Allsang, vitensenteret INSPIRIA og Superland med stort badeland.
Kr 395,- inkl avgift pr. person.

INNSPILLINGSDAGER
Opptaksdagene for Allsang på Grensen er onsdagene:
20/6, 27/6, 4/7, 117, 18/7, 25/7 og 1/8.
Innslipp av publikum starter ca kl 18.00 og tar ca 25 minutter. Etter innslippet blir det gitt praktisk informasjon og publikumsoppvarming. Publikum må være på plass senest kl 18.30. Innspillingen avsluttes ca kl 21.00. Les også om hvilke
artister som kommer de ulike dagene.

Her bestiller du Allsang, bad og hjernetrimbilletten
Oppgi ønsket dato for Allsang på Grensen - denne billetten er låst på datoen du velger. Billettene til INSPIRIA og Superland kan benyttes i perioden 17. juni til 2. august.


ALLSANG-TOGET FORTSETTER
Superland og INSPIRIA oppfordrer alle til å reise miljøvennlig. Reis miljøvennlig og syng med! Allsangtoget ble en suksess i fjor. Hver onsdag gikk Allsang toget fra Oslo sentralstasjon kl. 14.00.

I vogn 2 ble dagens sanghefter delt ut, og lokale artister fra Halden sang og underholdt ombord. Fredriksten Artilleri Compagnie var guider på toget. Allsang toget kan kombineres med en historisk vandring til arena.

Pakken inkluderer:

  • Inngang til Allsang på Grensen på valgt dato
  • Inngang til INSPIRIA science center (benyttes i perioden 17/6 - 2/8)
  • Inngang til hele Superland m/badeland (benyttes i perioden 17/6 - 2/8)
Vilkår og betingelser

Denne pakken er et samarbeid mellom Quality Hotel & Resort Sarpsborg, Allsang på grensen og INSPIRIA. Pakken inkluderer kun de inngangsbilletter som står beskrevet, i de oppgitte tidsrom. Vi gjør oppmerksom på at denne pakken ikke inneholder overnatting. For tilbud på overnatting, ta kontakt med hotellet.

2.271.168.780 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK