Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Sarpsborg Sarpsborg ,  Norge

Se alle hotell i Sarpsborg, Norge

Quality Hotel Sarpsborg

Sarpsborg,  Norge

Norges morsomste hotell ligger i Sarpsborg, bare 50 min. fra Oslo. Hotellet har stor konferanseavdeling, et stort badeland og et lekeland med klatrevegg, minigolf, klatrebane, lekelabyrint og lekekrok.

Quality Hotel Sarpsborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Sarpsborg

Hos oss får du en opplevelseskonferanse. Vi setter valgmulighetene i sentrum, og vi deltar gjerne i deres planlegging for å skape et vellykket opphold hos oss.

Moderne konferanse

I vår konferanseavdeling ligger alt klart for mindre møter til større kongresser. Moderne infrastruktur, fleksible lokaler, avansert teknologi, kompetanse og dedikerte team gjør at vi kan tilby «Annen Generasjons Konferanser». Nytt AV-utstyr og teknologi, sørger vi for at deres konferanse blir en suksess. Totalt tilbyr vi 14 møterom og kan motta hele 2.000 kursdeltagere.

Fleksibilitet

Våre konferanselokaler er bygget på en måte som gjør at det er enkelt og smidig å bruke lokalene på forskjellige måter. Salen Gandalf kan deles opp i tre deler med et enkelt grep, og Thune kan deles i fire. For en konferanse som har behov for å både dele opp i grupper og på enkelte tidspunkt samle alle deltagerne, fungerer vår logistikk og konferanseavdeling svært godt.

Vi vil planlegge sammen med deg

Vi kommer gjerne med i din planleggingsprosess på et tidlig stadium, gjerne før agendaen er satt og programmet er spikret, for å kunne bidra til å løfte deres kurs eller konferanse ytterligere. Vi tror på at samarbeid er kilden til et bedre arrangement, og at vår lokale kompetanse og mange samarbeidspartnere er nøkkelen til den lille forskjellen, som gjør at en konferanse hos oss blir til en opplevelse.

Kapasitet

Nedenfor kan du se makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Gandalf - I, II, III og IV

1150 personer

Tune - I, II, III og IV

460 personer

Olav - I og II

90 personer

Borg - I og II

90 personer

Engsmyr og Kalnes

50-52 personer

Solli

40 personer

Suite - 2 stk

10 personer

Grupperom - 10 stk

6-8 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på 
+47 69 10 15 55 eller via booking.sarpsborg@choice.no

2.460.213.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.