Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Saga

Tromsø,  Norge

Quality Hotel Saga ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og flybussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Quality Hotel Saga 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Saga

Hotellet har egen konferanseavdeling med 7 møterom med kapasitet opp til 180 personer i den største salen.

Fleksible lokaler

Festsalen er Quality Hotel Sagas største konferanselokale, mens Torghatten Sal 1 og 2 kan slås sammen til et lokale som rommer 100 personer. I tillegg til dette har vi en rekke mindre rom og saler,som gjør at vi er kapable til å dekke det meste de fleste konferanser, om det skal være en kick-off med hundre gjester, eller et mindre møte.

Utstyr

Samtlige lokaler har moderne AV-utstyr, standard møteroms tilbehør som penn/papir etc. Trenger dere spesielt teknisk utstyr kan dette også ordnes. Selvfølgelig har alle deltakerene på konferanse hos oss gratis internett tilgang. Det er også god plass for utstillinger i tilknytning til pausearealene.

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre konferansefasiliteter.

Festsalen

180 personer

Gamle Tromsø og Roald Amundsen

80 personer

Torghatten Sal 1+2

100 personer

Bul Tromsø

30 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon 77 60 70 00 eller e-post q.saga@choice.no

2.260.167.953 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK