Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Tromsø, Norge

Quality Hotel Saga

Tromsø,  Norge

Quality Hotel Saga ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og flybussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Quality Hotel Saga 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Saga

Våre konferanselokaler er meget fleksible og kan selvfølgelig brukes til alt fra kick offs, messer, bryllup eller store bursdager.

Mange muligheter

Det er ikke bare konferanser vi er flinke på. Våre lokaler kan like gjerne bli brukt til diverse arrangement som messer og bryllup. På akkurat somme måte som vi er gode på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi vil skreddersy ditt event akkurat som du skulle ønske.

Vi dekker alle behov

Har du behov for et litt større arrangement,kan noen av våre lokaler slås sammen. De har all teknikk du kan drømme om. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvilke muligheter du har med våre lokaler.

Kapasitet

Nedenfor ser du makskapasiteten til våre eventlokaler.

Festsalen

48 personer

Gamle Tromsø

24 personer

Roald Amundsen

24 personer

Torghatten sal 1+2

30 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon 77 60 70 00 eller e-post q.saga@choice.no

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK