Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Saga

Tromsø,  Norge

Quality Hotel Saga ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og flybussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Quality Hotel Saga 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Saga

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 168 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Kjæreste/helgetur.

25. august 2015, Harstad, Troms, Norway, Lise288

Valget landet på hotellet fordi det var en grei pris gjennom coop, å at det lå sentralt. Veldig fornøyd med både plassering, frokost og renhold. Fikk et rom med høvelig god utsikt, men rommet var litt…

Valget landet på hotellet fordi det var en grei pris gjennom coop, å at det lå sentralt. Veldig fornøyd med både plassering, frokost og renhold. Fikk et rom med høvelig god utsikt, men rommet var litt kjipt. Litt irriterende lyder fra rørsystemet og badet litt trangt deriblant. Det var 2 enkelt senger med nattbord i mellom som passet mindre bra for kjærestetur. Men kanskje hadde det ordnet seg hvis vi hadde sagt ifra?! Hyggelige resepsjonister. + for parkering som er lurt å reservere i forkant. (8 plasser). Og et stort pluss for utsjekking klokka 14 på søndager.
Les hele anmeldelsen
5

Flott

19. august 2015, Oslo, VacationOslo

Bestilte dette hotellet pga beliggenhet og pris. Hotellet ligger like ved domkirken og hurtigrutekaia. Ekteriøret var litt 70-tallsaktig. Resepsjonisten var veldig hyggelig og imøtekommende. Fikk go…

Bestilte dette hotellet pga beliggenhet og pris. Hotellet ligger like ved domkirken og hurtigrutekaia. Ekteriøret var litt 70-tallsaktig. Resepsjonisten var veldig hyggelig og imøtekommende. Fikk god informasjon og rom 707. Alle resepsjonistene vi var i kontakt med var hyggelige og hjelpsomme. De kjente oss igjen og stilte oppfølgingsspørsmål etter at vi hadde vært en tur ute av hotellet. Hyggelig å kunne lage seg en vaffelkake i spisesalen. Rommet hadde ok størrelse og stort bad med badekar. Rommet hadde parkett, vannkoker, minibar, strykebrett med strykejern. Det eneste vi savnet var en safe på rommet. Rommet hadde ikke møbler fra 2015, men det var vi klar over. Det gjorde ingenting da de ansatte bidro til at vi følte oss "hjemme". Vi bor gjerne her neste gang vi er i Tromsø. Anbefaler hotellet!
Les hele anmeldelsen
5

Et herlig hotellopphold

19. august 2015, Storslett, Norge, Kar0lineVa

Fantastisk opplevelse- Rent, pent, og fine rom. Bodde på en romslig og koselig suite. Utsikten var god. Servicen var upåklagelig! Frokosten var også veldig god. Det eneste som trekker bittelitt ned…

Fantastisk opplevelse- Rent, pent, og fine rom. Bodde på en romslig og koselig suite. Utsikten var god. Servicen var upåklagelig! Frokosten var også veldig god. Det eneste som trekker bittelitt ned var at det var litt lytt på badet.
Les hele anmeldelsen
5

Sentralt og flott hotell

28. juli 2015, Lillestrøm, Norge, Anne P

Meget godt fornøyd med servicen vi fikk. Var på gjennomreise og kom med Hurtigruta kl. 23.45. Fikk et stort flott hjørne rom med utsikt ned til kaia. Rent og pent med gode senger. God mat. Kommer vi t…

Meget godt fornøyd med servicen vi fikk. Var på gjennomreise og kom med Hurtigruta kl. 23.45. Fikk et stort flott hjørne rom med utsikt ned til kaia. Rent og pent med gode senger. God mat. Kommer vi til Tromsø igjen er det garantert at vi velger dette hotellet.

Svar fra eier

13. august 2015

Kjære Anne P. Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding på deres opphold på Quality Hotel Saga. Vi tar all tilbakemelding på alvor, og det er spesielt hyggelig når de er så positive som den du har gitt oss. Vi håper å se dere som gjester ved neste Tromsø-tur. Fortsatt god sommer! Med vennlig hilsen Tore Pettersen Geeral Manager

Les hele anmeldelsen
3

Trodde det var litt bedre

25. juni 2015, Melbu, Norge, raynerlind

Tok en natt på hotellet. Trivelig kvinnelig resepsjonist (mørkt kort hår med briller), Rom var ok men er første gang på lenge jeg bestiller for enkeltperson og får en liten seng. Slapt med vanntrykk i…

Tok en natt på hotellet. Trivelig kvinnelig resepsjonist (mørkt kort hår med briller), Rom var ok men er første gang på lenge jeg bestiller for enkeltperson og får en liten seng. Slapt med vanntrykk i dusjen. Frokosten kunne godt ha bedre utvalg. Mye støy fra sentrum når man hadde toppetasjen.

Svar fra eier

7. juli 2015

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger helt. Vi har noen få enkeltsengsrom på hotellet, og på dager det er veldig fullt og mange som reiser 2 personer sammen, er vi nødt til å benytte disse til gjester som er alene. Normalt så benytter vi dobbeltrommene også til enkeltreisende, men enkelte dager i ferietiden er ikke dette mulig. Vi håper at vi kan få anledning til å rette på inntrykket en annen gang. Si gjerne fra om dette neste gang du reserverer. Riktig god sommer. Med vennlig hilsen Tore Pettersen adm. dir.

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK