Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Saga

Tromsø,  Norge

Quality Hotel Saga ligger i sentrum av Tromsø, og er det naturlige valget for konferanse i nord. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hurtigrutekaia og flybussterminalen ligger i gangavstand til hotellet.

Quality Hotel Saga 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Saga

72% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 161 anmeldelser.
3,5
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Sentralt og flott hotell

28. juli 2015, Lillestrøm, Norge, Anne P

Meget godt fornøyd med servicen vi fikk. Var på gjennomreise og kom med Hurtigruta kl. 23.45. Fikk et stort flott hjørne rom med utsikt ned til kaia. Rent og pent med gode senger. God mat. Kommer vi t…

Meget godt fornøyd med servicen vi fikk. Var på gjennomreise og kom med Hurtigruta kl. 23.45. Fikk et stort flott hjørne rom med utsikt ned til kaia. Rent og pent med gode senger. God mat. Kommer vi til Tromsø igjen er det garantert at vi velger dette hotellet.
Les hele anmeldelsen
3

Trodde det var litt bedre

25. juni 2015, Melbu, Norge, raynerlind

Tok en natt på hotellet. Trivelig kvinnelig resepsjonist (mørkt kort hår med briller), Rom var ok men er første gang på lenge jeg bestiller for enkeltperson og får en liten seng. Slapt med vanntrykk i…

Tok en natt på hotellet. Trivelig kvinnelig resepsjonist (mørkt kort hår med briller), Rom var ok men er første gang på lenge jeg bestiller for enkeltperson og får en liten seng. Slapt med vanntrykk i dusjen. Frokosten kunne godt ha bedre utvalg. Mye støy fra sentrum når man hadde toppetasjen.

Svar fra eier

7. juli 2015

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger helt. Vi har noen få enkeltsengsrom på hotellet, og på dager det er veldig fullt og mange som reiser 2 personer sammen, er vi nødt til å benytte disse til gjester som er alene. Normalt så benytter vi dobbeltrommene også til enkeltreisende, men enkelte dager i ferietiden er ikke dette mulig. Vi håper at vi kan få anledning til å rette på inntrykket en annen gang. Si gjerne fra om dette neste gang du reserverer. Riktig god sommer. Med vennlig hilsen Tore Pettersen adm. dir.

Les hele anmeldelsen
3

Slik begynte ferien

20. juni 2015, Skjervøy, Norge, Jonnyek

Hadde bestilt et superior rom med to enkelt senger og sovesofa for to samt sitte gruppe . Fikk ikke det som var bestilt og betalt. Arogant resepsjonist. Vil ikke anbefale dette hotellet hvis det er sl…

Hadde bestilt et superior rom med to enkelt senger og sovesofa for to samt sitte gruppe . Fikk ikke det som var bestilt og betalt. Arogant resepsjonist. Vil ikke anbefale dette hotellet hvis det er slik man skal behandle gjestene. Betal ikke på forhånd.

Svar fra eier

7. juli 2015

Kjære Jonnyek. Takk for din tilbakemelding på ditt opphold ved hotellet. Vi beklager at vi ikke leverte i forhold til dine forventninger og at våre ansatte opptrådde på en måte som du oppfattet som arrogant. Dette er ikke i tråd med måten vi ønsker å fremstå på og vi tar dette på største alvor. Vi er avhengig av tilbakemeldinger fra våre gjester for å bli bedre, og vi ønsker selvfølgelig ikke å bli oppfattet på en slik måte. Vi håper vi får anledning til å rette opp inntrykket ved en annen anledning. Velkommen tilbake en annen gang og fortsatt gods sommer. Med vennlig hilsen Tore Pettersen Adm .dir.

Les hele anmeldelsen
4

Fint og sentralt

19. juni 2015, , Åsmund P

En natt i forbindelse med jobb. Fikk oppgradert rom uten ekstra kostnad, fin utsikt. Veldig bra service med hyggelig betjening. Badet er noe slitt og dusjen var dårlig, men det var rent og for den pri…

En natt i forbindelse med jobb. Fikk oppgradert rom uten ekstra kostnad, fin utsikt. Veldig bra service med hyggelig betjening. Badet er noe slitt og dusjen var dårlig, men det var rent og for den prisen midt i sentrum av Tromsø kan dette anbefales.

Svar fra eier

7. juli 2015

Kjære Åsmund P. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding på ditt opphold på hotellet. Vi beklager at enkelte ting på badet ikke fungerte optimalt, men vi kan informere om at vi gjennomfører en renoveringsplan som innebærer at vi renoverer 15-20 rom hvert år og skal i gang med ny renovering fra høst/vinter 2015. Be gjerne om ett nyrenovert rom ved neste anledning. Velkommen tilbake og fortsatt god sommer. Med vennlig hilsen Tore Pettersen Dir.

Les hele anmeldelsen
2

Mitt opphold på Quality Saga

3. juni 2015, Meløy kommune, Norge, 545frankj

Var i Tromsø i forb med kurs, og var booket inn på dette hotellet for 2 netter. Bodde på et enkeltrom. Det var ganske trangt, dårlig luft , ikke mulig for utluting ( sette vindu på gløtt). Sparsommeli…

Var i Tromsø i forb med kurs, og var booket inn på dette hotellet for 2 netter. Bodde på et enkeltrom. Det var ganske trangt, dårlig luft , ikke mulig for utluting ( sette vindu på gløtt). Sparsommelig frokost første morgen. Neste morgen ble helt uten frokost fordi de sa kokken hadde forsovet seg. Hadde også inntrykk av at Resepsjonisten som tok imot da vi kom, ikke forstod norsk særlig godt. Det oppsto noen misforståelser. Vil på ingen måte anbefale dette hotellet.

Svar fra eier

7. juli 2015

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at frokost ble noe forsinket og dermed noe redusert en av morgene under ditt opphold. Dette skyldtes forsovelse av en av våre kokker. Vi har noen rom som vender inn mot et atrium, og dermed ikke har vinduer som lar seg åpne. Disse har imidlertid air-condition. Be gjerne om et rom som har åpningsbare vinduer en annen gang. Fortsatt god sommer. Med vennlig hilsen Tore Pettersen

Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK