Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Royal Corner Växjø ,  Sverige

Se alle hotell i Växjø, Sverige

Quality Hotel Royal Corner

Växjø,  Sverige

Bo sentralt på Qualiy Hotel™ Royal Corner, i nærheten av alle severdigheter og shoppingmuligheter som Växjö kan tilby. På hotellet tilbys det fri parkering, basseng, og lyse konferanselokaler. Alt for en bra konferanse eller weekend med familien.

Quality Hotel Royal Corner 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Royal Corner

Velkommen til oss på Quality Hotel Royal Corner!Har du spørsmål rundt ditt opphold? Vi håper at du finner svaret du leter etter her. Selvfølgelig kan du gjerne kontakte oss, når som helst, om det er noe annet du lurer på.

Kan jeg parkere på/ved hotellet?

Vi har gratis parkering i hotellets bakgråd for våre gjester, med forbehold om tilgjengelighet. Oppvarmet garasje finnes under hotellet for 95 SEK/døgn. Vi har også strømuttak for elbiler i garasjen.

Er frokost inkludert? Kan jeg få frokost selv om jeg sjekker ut tidlig?

Vi tilbyr en stor frokostbuffet, med mange økologiske alternativer, som er både, gode, nyttige og mettende. En ordentlig hotellfrokost rett og slett. Frokosten er inkludert i romprisen. Vi tilbyr Early Bird-frokostposer til alle de som vil ha frokosten før ordinær åpningstid.

Finnes det treningsrom på hotellet?

Vi har et treningsrom fult utstyrt med maskiner for både kondisjon og styrke, så ta med deg treningsklærne dine til konferansen eller jobbreisen. Her finnes det blant annet tredemølle, crosstrainer, sykkel, frivekter, TRX og Flowin. Treningsrommet er kostnadsfritt for alle våre hotellgjester.

Finnes det et bagasjerom?

Ja, vi har et bagasjerom for oppbevaring av vesker om du kommer hit tidlig, eller etter utsjekk.

Finnes det wifi? / Koster wifi noe?

Som gjest hos oss har du tilgang til gratis wifi på hele hotellet. Passord får du ved innsjekk. En gjeste-PC finnes tilgjengelig med utskriftsmuligheter.

Glemt tannbørste, tannkrem eller noe annet viktig?

Fikk du ikke med deg alt du burde pakket ned? Ingen fare - i resepsjonen finner du det meste du skulle behøve mot en mindre avgift: tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, sjampo, balsam, hudlotion, skopuss, ørepropper og sysaker.

Kan jeg oppgradere rommet mitt?

Vil du gjøre oppholdet til det lille ekstra? Vi kan oppgradere ditt rom, om det finnes ledige rom i en høyere kategori. Prat med oss i resepsjonen så hjelper vi deg og gir deg prisinformasjon.

Har dere handikapptilpassede rom?

Vi har 16 hotellrom som er tilpasset for personer med funksjonshindring. Kontakt oss direkte for å få vite mer om vi kan tilby et rom som passer for deg.

Dyrevennlige rom, renseri og flere servicetilbud...

…kan du lese mer om her!

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 14.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag – fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag – søndag: 07.00 - 10.30

Restaurant La Castellina

Mandag – fredag: 11.30 - 13.30
Mandag – lørdag: 17.00 - 22.00

Treningsrom, basseng og relax

Alle dager: 06.00 - 22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.