Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Residence

Quality Conference

Bestille konferanse 

Du er velkommen til å bestille eller spørre om vårt kurs og konferanse tilbud.

Salgsjef

Hege Flesjå
+4751605713
Hege.flesjaa@choice.no

Selger

Linn Scott
+4751605714
Linn.scott@choice.no

Kurs og Konferanse booking

+4751605731
Salg@residence.no

Quality Hotel Residence Sandnes er opptatt av at du skal få gjennomført en så god konferanse som overhode mulig. Vi stiller vår ekspertise til din disposisjon.

Fleksible løsninger

Hotellets fleksible møterom er utstyrt med det siste av tekniske løsninger, har god planløsning og er tilrettelagt for en profesjonell gjennomføring. 

Mat og drikke

Vi vet at en konferanse kan være krevende og har derfor egne kurspakker med kaffe, kaker, frukt, popcorn, softis og store banketter med 3-retters middager.

Event og arrangement

Hotellets konferansesenter er også tilknyttet kinosaler, med mulighet for leie av disse til konferanser og events. Hotellets imøtekommende og erfarne stab sørger for at din konferanse gjennomføres problemfritt. Vi har som motto å løse problemer før de oppstår slik at du kan fokusere på det faglige innholdet.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK