Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Residence

Event

Eventkapasitet

Kongress hall

Bankett - 250 personer

Kongress hall 1-2-3-4

Bankett - 60 personer

Residence Hall

Bankett - 300 personer 

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 51 60 57 00 eller via q.residence@choice.no

Quality Hotel Residence ligger tilknyttet mulitsenteret Vågen hvor man har mulighet til å ha små eller store arrangementer blant annet i samarbeid med kinoen.

Firmafest eller jubileum

Vi har godt erfaring med å arrangere sosiale arrangement for bedrifter og ønsker du underholdning i tillegg så setter vi deg gjerne i kontakt med våre arrangører.

Bryllup, dåp og konfirmasjoner

Konfirmasjonen er en av livets store begivenheter, ikke bare for konfirmanten, men også for familie og venner. Vi tilbyr en smakfull konfirmasjons-buffet som inneholder noe for alle. En minnestund er en viktig markering på en dag med mye følelser, og vi ønsker de pårørende velkommen til minnesamvær i rolige omgivelser.

Mat og drikke

Vi dekker opp med hvitt lintøy og stearinlys. I tillegg kan blomster bestilles om ønskelig. Man finner alltid en anledning til å feire. Om dette gjelder; festmiddag, julebord, bryllupsdag, bursdag, firmafester eller reunion har vi lokaler og menyer som passer til alle ønsker.

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK