Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Residence

Event

Eventkapasitet

Kongress hall

Bankett - 250 personer

Kongress hall 1-2-3-4

Bankett - 60 personer

Residence Hall

Bankett - 300 personer 

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +47 51 60 57 00 eller via q.residence@choice.no

Quality Hotel Residence ligger tilknyttet mulitsenteret Vågen hvor man har mulighet til å ha små eller store arrangementer blant annet i samarbeid med kinoen.

Firmafest eller jubileum

Vi har godt erfaring med å arrangere sosiale arrangement for bedrifter og ønsker du underholdning i tillegg så setter vi deg gjerne i kontakt med våre arrangører.

Bryllup, dåp og konfirmasjoner

Konfirmasjonen er en av livets store begivenheter, ikke bare for konfirmanten, men også for familie og venner. Vi tilbyr en smakfull konfirmasjons-buffet som inneholder noe for alle. En minnestund er en viktig markering på en dag med mye følelser, og vi ønsker de pårørende velkommen til minnesamvær i rolige omgivelser.

Mat og drikke

Vi dekker opp med hvitt lintøy og stearinlys. I tillegg kan blomster bestilles om ønskelig. Man finner alltid en anledning til å feire. Om dette gjelder; festmiddag, julebord, bryllupsdag, bursdag, firmafester eller reunion har vi lokaler og menyer som passer til alle ønsker.

1.913.149.030 22