Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under et og samme tak.

Quality Hotel Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Quality Hotel Residence sin konferanseavdeling har fasiliteter for en hver type konferanse, arrangement eller møte. Les mer om våre konferansealternativer her

Konferanselokaler

Quality Hotel Residence Sandnes tilbyr totalt 12 møterom; seks møtesaler, fire grupperom og et styrerom med totalt kapasitet på inntil 650 personer.

Mat og drikke

Vi vet at mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse og vi på Quality Hotel Residence strekker oss langt for at du skal få en optimal matopplevelse.

Event

Det er ikke bare konferanser som arrangeres på vårt hotell. Her kan du feire de fleste store dager og anledninger

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK