Velkommen til Nordic Choice Hotels!

Akkurat nå har vi tekniske problem ved innlogging på Min side, hvilket gjør at innlogging kan ta lenger tid en vanlig. Vi jobber for å løse problemet så fort som mulig. Du kan fremdeles gjennomføre bookingen din her på choice.no og har du spørsmål kan du alltid nå oss via chat, booking@choice.no eller telefon 22 33 42 00.

 

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under et og samme tak.

Quality Hotel Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

83% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 116 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Mye støy fra gata

5. juli 2015, Slemmestad, odds11

En del av rommene ligger vendt mot en gate med mye natteliv og høy musikk. Det er ikke mulig å sove med vinduet åpent, i alle fall ikke i helgene, Hotellet mangler også airconditioning, kun en enkel v…

En del av rommene ligger vendt mot en gate med mye natteliv og høy musikk. Det er ikke mulig å sove med vinduet åpent, i alle fall ikke i helgene, Hotellet mangler også airconditioning, kun en enkel vifte ble tilbudt, Dette er for spedt når sommervarmen er der.
Les hele anmeldelsen
4

Flott hotell i sentrum av Sandnes.

28. juni 2015, , Paul Arne Molun... O

Velfungerende hotell i sentrum av Sandnes. Gode parkeringsmuligheter for biler opp til 2.4m i parkeringshus. Hotellet skal være tilpasset for barn, med gratis is ol. Vi var desverre uheldig og fikk ro…

Velfungerende hotell i sentrum av Sandnes. Gode parkeringsmuligheter for biler opp til 2.4m i parkeringshus. Hotellet skal være tilpasset for barn, med gratis is ol. Vi var desverre uheldig og fikk rom ut mot gate med masse buss trafikk og høylytte uteliv mennesker. Ellers flott service!
Les hele anmeldelsen
3

KURS HOTEL

4. juni 2015, Oslo, Norge, astrids542

Flott hotel for kurs med fleksible løsninger og fantastisk personale. Kurslokaler trenger bedre rengjøring. Hotelrom dørene mangler kikkehull, og rommet bærer preg av gammel fest og moro. Slitte og ut…

Flott hotel for kurs med fleksible løsninger og fantastisk personale. Kurslokaler trenger bedre rengjøring. Hotelrom dørene mangler kikkehull, og rommet bærer preg av gammel fest og moro. Slitte og utslitte madrasser. Mangler kaffe/te maskiner.
Les hele anmeldelsen
4

Bra hotelll beliggende midt i byen

31. mai 2015, Stromstad, Sverige, Jon Erik P

Store gode rom, med stort godt bad. "luftig" i 5 etasje med "fellesbalkong". Hyggelig personale i resepsjonen og frokostrestauranten gjør at man føler seg velkommen og "sett" som gjest. Rent og ordent…

Store gode rom, med stort godt bad. "luftig" i 5 etasje med "fellesbalkong". Hyggelig personale i resepsjonen og frokostrestauranten gjør at man føler seg velkommen og "sett" som gjest. Rent og ordentlig på rommet. Parkeringsfasiliteter også veldig bra, kan gå "tørrskodd" fra parkeringshus til hotellet.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hotell og sentralt beliggenhet

27. mai 2015, Kristiansand, Norge, Trond R

Fantastisk personale. Fantastisk frokost. God mat i restauranten. God parkering, selv om hotellet ligger i sentrum av Sandnes. Kort vei til Fly, tog og buss. Kino, kjøpesenter og spisested i samme by…

Fantastisk personale. Fantastisk frokost. God mat i restauranten. God parkering, selv om hotellet ligger i sentrum av Sandnes. Kort vei til Fly, tog og buss. Kino, kjøpesenter og spisested i samme bygg.
Les hele anmeldelsen
2.210.164.555 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK