Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under et og samme tak.

Quality Hotel Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

83% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 249 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Det blir nok bra

20. oktober 2016, Asker, Norge, Thomas K

Hotel Residence var under oppussing når jeg var her for en konferanse. Det betyr ikke at ting ikke skal ligge til rette når hotellet tar på seg å holde konferanse. I konferanse hallene der det var pro…

Hotel Residence var under oppussing når jeg var her for en konferanse. Det betyr ikke at ting ikke skal ligge til rette når hotellet tar på seg å holde konferanse. I konferanse hallene der det var produsentutstillinger, var det ikke lagt opp til strøm, det var mange av spottene i taket som manglet pærer. Det var tydeligvis noe feil med strømmen også for denne ble slått av og på masse de første dagene. Når vi kom var også datasystemet nede så vi måtte vente i flere timer før vi kunne få tildelt rom. Restauranten var ikke åpen den første dagen vår, det var heller ikke eget bar personale så det tok lang tid å få hjelp i baren. Så det kan vel bare bli bedre når de er ferdige med å pusse opp.
Les hele anmeldelsen
3

Et helt ok hotell

17. oktober 2016, Bergen, Norge, 306fredrikm

Positivt: Gode senger God beliggenhet Negativt: Selv om frokosten er til klokken 10, begynner man å rydde den vekk 0940. Nesten alle bordene som var ledig var full av kopper og fat. De som håndtert…

Positivt: Gode senger God beliggenhet Negativt: Selv om frokosten er til klokken 10, begynner man å rydde den vekk 0940. Nesten alle bordene som var ledig var full av kopper og fat. De som håndterte frokosten virket sur, stresset og ikke spesielt glad i jobben sin. Kaffe og juicemaskinen ble slått av 0955, mens folk fremdeles stod i kø for å forsyne seg. Kunne vært bedre belysning på rommet. Mye støv og verktøy som slang i korridoren der vi hadde rom. Vi hadde utsikt rett ut i en bakgård full i flasker og sneiper. Kommer gjerne igjen.
Les hele anmeldelsen
4

Fint familie hotell

16. oktober 2016, Bergen, 674sirenk

Stort rom, litt trafikk støy, og noe støy grunnet oppussing. Godt utvalg til frokost god mat. Kjekk og sentral beliggenhet. Litt skuffet da det lå mat i kjøleskapet fra tidligere gjester og det ikke v…

Stort rom, litt trafikk støy, og noe støy grunnet oppussing. Godt utvalg til frokost god mat. Kjekk og sentral beliggenhet. Litt skuffet da det lå mat i kjøleskapet fra tidligere gjester og det ikke var renholder innom rommet dag 2 så boss ble stående. Ellers ett kjekt og flott hotell vi kommer til å besøke igjen.
Les hele anmeldelsen
3

Greit nok

16. oktober 2016, , CathrineWoman

Hadde 2 overnattinger. Flott resepsjonsområde og kort vei til parkeringshus. Stort hotel. Langt å gå til rommene og gangene burde vært pusset opp. Greie rom. Frokost er OK, men buffen som serveres om…

Hadde 2 overnattinger. Flott resepsjonsområde og kort vei til parkeringshus. Stort hotel. Langt å gå til rommene og gangene burde vært pusset opp. Greie rom. Frokost er OK, men buffen som serveres om kvelden er ikke bra. Prøvde den 2 dager og ble ikke imponert.
Les hele anmeldelsen
3

Helt ok hotell

29. september 2016, Bergen, Norge, Helle H

Hotellet har fine og romslige rom og er helt ok for en overnatting. Rolig i gaten utenfor, men litt lytt mellom rommene. Dessverre var putene på rommet dårlige og jeg brukte alle tre som var der for…

Hotellet har fine og romslige rom og er helt ok for en overnatting. Rolig i gaten utenfor, men litt lytt mellom rommene. Dessverre var putene på rommet dårlige og jeg brukte alle tre som var der for å få støtte til hodet. Belysningen på rommene var dårlig, spesielt på badet. Lunsjbuffeten var helt ok, men lite utvalg av varmmat og dessert.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.