Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under et og samme tak.

Quality Hotel Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Norges kuleste ferie

Norges kuleste ferie får du hos oss på Quality Hotel Residence! Ta med hele familien til Kongeparken og bo på Barnas Hotell. Familiepakken inkluderer dagskort til Kongeparken, frokost og overnatting i familierom.

 • Periode for opphold:

  19. jun 2015 - 16. aug 2015

  Min. 1 natt, maks. 7 netter

 • Bookingperiode:

  19. jun 2015 - 15. aug 2015

 • Begrensinger:

  Min. 1 voksen, maks. 2 voksne

  Min. 1 barn, maks. 3 barn

Priser

Fra 1990 NOK pr natt for familierom

Ta med hele familien til Kongeparken og bo på Barnas Hotell! Familiepakken inkluderer dagskort til Kongeparken, frokost og overnatting i familierom.

Quality Hotel Residence er hovedsamarbeidspartner med Kongeparken, og hver sommer forvandles hotellet til Barnas Hotell med blant annet barneinnsjekk, gratis is og lekerom. I tillegg får barna egen frokostbuffet, hvor de voksne ikke har tilgang.

Kongeparken ligger kun 12 minutter unna hotellet, og har åpent til kl. 18 hver dag. På kvelden kan barna kose seg med aktiviteter mens foreldrene nyter en deilig middag i restauranten. Barn under 12 år spiser gratis i restauranten i følge med foreldre.

Velkommen til sommerferie på Quality Hotel Residence!

Pakken inkluderer:

 • Overnatting i familierom
 • Frokost
 • Billetter til Kongeparken
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder for et visst antall rom i en viss periode og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK