Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Residence

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Fra Stanvanger Lufthavn Sola

Shuttlebuss til hotellet 

Fra hotellet til Stavanger Lufthavn Sola

Shuttlebuss til flyplassen

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Residence

Antall hotellrom

160 stk - 315 senger

Antall konferanselokaler

12 stk – plass til over 650 deltagere

Avstand Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minutter

Avstand Sandnes Sentrum togstasjon

200m - Ca. 1.min

Avstand lokaltrafikk

Tog og busstasjon ligger ca 1 min gange fra hotellet

Om Quality Hotels

Quality Hotels

Quality Hotel Residence ligger i sentrum av Sandnes og er et fullservice konferansehotell.  Hotellet egner seg ypperlig til de fleste arrangement og anledninger.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 15 minutters kjøring fra Stavanger Lufthavn Sola. Har du behov for å holde konferanser, arrangement eller møter med tilreisende så egner hotellet seg utmerket til dette. Hotellet ligger i samme bygg som shoppingsenteret og kinoen. Airportshuttle går mellom hotellet og Stavanger Lufthavn Sola hver morgen mandag til fredag. Bussen kjører en gang i timen mellom 05.30-09.30 fra hotellet. Shuttlebussen koster 100,- per vei.

Hotellet

Hotellet er nylig renovert og kan by på luftige og lyse rom. Som gjest på hotellet får du kjøpt treningsvoucher til det lokalet Sats treningssenteret i resepsjonen. Pris. 75,-

Kurs og konferanse

Hotellets kurs og konferanseavdeling har 1.400 kvm med stilfulle og fleksible møterom og fellesområder. Det finnes to store saler med kapasitet på inntil 350 personer som kan deles opp i mindre enheter ved behov. Som en del av Multisenteret Vågen Amfi kan man benytte bygningens kinosaler som plenumsaler på dagtid.

Et hotell for familien

Quality Hotel Residence er Barnas Hotell i sommersesongen og Kongeparkens hovedsamarbeidspartner. Da setter vi fokus på barnas opplevelser med barne-innsjekk, eget lekerom, aktiviteter for barna hver dag, barnevennlig frokost, barnevennlig middagsmeny og velkomstpakke til alle barna. Som ekstra tilbud på sommeren spiser barn under 12 år gratis middag i følge med voksne.

1.913.149.030 27