Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sandnes, Norge

Quality Hotel Residence

Sandnes,  Norge

Quality Hotel Residence er et fullservice konferansehotell i sentrum av Sandnes. Hotellet er en del av multisenteret Vågen med shopping, hotell og kino i samme bygg. Her bor du på hotell i Sandnes som dekker de fleste behov under et og samme tak.

Quality Hotel Residence 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Residence

Quality Hotel Residence ligger i sentrum av Sandnes og er et fullservice konferansehotell.  Hotellet egner seg ypperlig til de fleste arrangement og anledninger.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 15 minutters kjøring fra Stavanger Lufthavn Sola. Har du behov for å holde konferanser, arrangement eller møter med tilreisende så egner hotellet seg utmerket til dette. Hotellet ligger i samme bygg som shoppingsenteret og kinoen. 

Hotellet

Hotellet er nylig renovert og kan by på luftige og lyse rom. Som gjest på hotellet får du kjøpt treningsvoucher til det lokalet Sats treningssenteret i resepsjonen. Pris. 80,-

Kurs og konferanse

Hotellets kurs og konferanseavdeling har 1.400 kvm med stilfulle og fleksible møterom og fellesområder. Det finnes to store saler med kapasitet på inntil 350 personer som kan deles opp i mindre enheter ved behov. Som en del av Multisenteret Vågen Amfi kan man benytte bygningens kinosaler som plenumsaler på dagtid.

Barnas hotell 

Quality Hotel Residence blir Barnas hotell fra 20. juni - 17. august og har aktiviteter med aktivitetsleder 7 dager i uken i perioden 01.07 – 26.07. Quality Hotel Residence er en del av et multisenter med shoppingsenter, hotell og kino i samme bygning - dette gir deg som gjest et mangfold av muligheter.

Kontakt

  • Julie Eges gate 5 4306 Sandnes , Norge
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Fra og til Stanvanger Lufthavn Sola

Rutebuss nummer 9, eller taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi, telefon +47-516 616 00.

Om Quality Hotel Residence

Antall hotellrom

160 stk - 315 senger

Antall konferanselokaler

12 stk – plass til over 650 deltagere

Avstand Stavanger Lufthavn Sola

15 km - ca 15 minutter

Avstand Sandnes Sentrum togstasjon

200m - Ca. 1.min

Avstand lokaltrafikk

Tog og busstasjon ligger ca 1 min gange fra hotellet

Om Quality Hotels

Quality Hotels

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK