Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Residence

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag 06.00 - 10.00
Lørdag - søndag 07.30 - 11.00

Spinneriet

Mandag - torsdag 11.00 - 24.00
Fredag - lørdag 11.00 - 01.30
Søndag Stengt

Pingvinen Bar

Fredag -lørdag 21.00 - 01.30

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger.Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Booke bord

Ønsker du å booke bord så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon  +47 51 60 57 00 eller e-post q.residence@choice.no

Quality Hotel Residence egen restaurant Spinneriet har à la carte restaurant, bar og uteservering i sjarmerende omgivelser.  

Lange kjøkkentradisjoner

Spinneriets kjøkken har lange tradisjoner og kan tilby alt fra enkle småretter til de store festmiddagene for spesielle anledninger. Vi er opptatt av at maten som lages er kortreist, og bærer preg fra lokale leverandører på kjøtt, fisk og grønnsaker.

Friske råvarer og en god kjøkkensjef

Vår kjøkkensjef bruker friske, lokale råvarer og setter gjerne sammen en meny etter ditt ønske og budsjett. Ønsker dere noe å drikke til har vi ekspertise som er behjelpelig med å plukke ut vin. Våre fantastiske bartendere jobber hele natten om ønskelig for å gjøre festen til årets høydepunkt. 

Meny tilpasset ditt behov

Vår bryllupsmeny er varierende og dekker alle ønsker, skulle det være noe vi ikke har eller noen spesielle ønsker er det bare å ta kontakt. Våre erfarne kokker og servitører vil gjøre alt for å gjøre denne dagen så perfekt som mulig

Baren

I samme avdeling finner du Pingvinen Bar, en trendy cocktailbar hvor behagelig atmosfære og tidløs lounge music er i fokus tidlig på kvelden, mens det nyeste innen club music og høy stemning fyller lokalet når natten nærmer seg.

Vår erfaring, ditt selskap

Her på Quality Hotel Residence Sandnes har vi bred erfaring både når det gjelder organisering og gjennomføring av bryllup, konfirmasjon og andre arrangement. Vi er behjelpelige med både lokaler og rom til alle slags selskaper. Les mer om våre events her >>

2.180.162.605 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK