Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde.

Quality Hotel Prisma 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

60% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 88 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
3,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hotellet har alt du trenger

9. mai 2014, Nordstrand, Oslo, Norway, Kjersti R

Hotellet ligger i gåavstand til sentrum, men ikke i sentrum. De har fine store rom med alt man tregner. Resepsjonen er behjelpelig og vi fikk glimrende anbefaling på restaurant. De serverer også kalde…

Hotellet ligger i gåavstand til sentrum, men ikke i sentrum. De har fine store rom med alt man tregner. Resepsjonen er behjelpelig og vi fikk glimrende anbefaling på restaurant. De serverer også kalde og varme drikker. Frokosten er god og det er mye å velge i. Hotellet har alt du trenger.
Les hele anmeldelsen
2

Dårlig Beliggenhet

24. juli 2013, , Espentc

Svært mye trafikk støy i fra både biler og tog ++ veldig varme rom på sommeren da de ikke har noe ventilasjon på rommene. Her har vi ikke fått sovet mye, Kommer nok ikke tilbake hit igjen en annen gan…

Svært mye trafikk støy i fra både biler og tog ++ veldig varme rom på sommeren da de ikke har noe ventilasjon på rommene. Her har vi ikke fått sovet mye, Kommer nok ikke tilbake hit igjen en annen gang.
Les hele anmeldelsen
3

Helt Ok

22. april 2013, Oslo, Norge, Oslohawk

Typisk Quality hotell, ikke noe spesielt, og ikke noe å dra til. de leverer varene på det jevne, rommene er standard enkle rom, ikke noe form av luksus på rommene, og de begynner å bli slitt. Hele hot…

Typisk Quality hotell, ikke noe spesielt, og ikke noe å dra til. de leverer varene på det jevne, rommene er standard enkle rom, ikke noe form av luksus på rommene, og de begynner å bli slitt. Hele hotellet virker å ha behov for en renovering, det er lnege siden jeg har mottat en nøkkelhull kort til døren. De ansatte er hyggelige og service minded, og frokosten er standard, med den typiske eggerøren fra kanner som ikke smaker noe, skjønner ikke hvorfor hotel ikke kan lage noe bedre? Det er ikke noe mulighet for å ha inn mer luft på rommet, man må åpne vinduet, og med noe bråk på utsiden, er ikke det et godt alternativ
Les hele anmeldelsen
5

Pleasant and comfortable stay

18. august 2015, Mtarfa, Malta, PaulMtarfa_Malta

Other than lack of AC in the room, which in our case did not bother us since it was not hot, there is not much to complain about. Situated in a quiet area yet close to the centre and bus and train st…

Other than lack of AC in the room, which in our case did not bother us since it was not hot, there is not much to complain about. Situated in a quiet area yet close to the centre and bus and train station.

Svar fra eier

29. august 2015

Thank you for taking the time to review your recent stay with us. We hope that we will get the opportunity to welcome you back to us on your next visit to Skövde.

Les hele anmeldelsen
5

Great service and accommodation

29. juni 2015, Landvetter, Mikael J

We stayed on Quality Hotel Prisma in Skövde and are very pleased. Great service from the staff, good breakfast and nice and updated rooms, free wi-fi. I can really recommend this hotel for business an…

We stayed on Quality Hotel Prisma in Skövde and are very pleased. Great service from the staff, good breakfast and nice and updated rooms, free wi-fi. I can really recommend this hotel for business and vacation travels.

Svar fra eier

1. juli 2015

Vad roligt att ni var så nöjda med er vistelse hos oss, väldigt kul att höra! Tack för att ni har tagit er tid att dela med er av era synpunkter på er vistelse hos oss, det uppskattar vi. Vi önskar er hjärtligt välkomna tillbaka till oss i framtiden om ni har vägarna förbi Skövde.

Les hele anmeldelsen
2.240.167.025 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK