Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Skøvde, Sverige

Quality Hotel Prisma

Skøvde,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde.

Quality Hotel Prisma 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

Quality Hotel Prismas konferansefasiliteter setter selve ideprosessen i sentrum. Her skal de beste ideer klekkes, løftes frem og realiseres.

Konferenslokaler

Quality Hotel Prismas konferanseavdeling har 3 grupperom og 2 lyse fleksible konferanserom for opptil 80 personer. Lokalene kan tilpasses etter dine ønskemål og behov. Les mer om våre konferanselokaler her.

Quality Meeting Advisor

For at du skal få det beste ut av ditt møte tildeles du en Quality Meeting Advidsor, en prosjektleder som skreddersyr det perfekte arrangementet sammen med dere etter behov og ønsker. Prosjektlederes er også på plass under arrangementet for å gå igjennom dagens agenda, tekisk utstyr, og for å møte andre ønskemål som kan dukke opp i løpet av dagen. Alt for at våre konferansegjester skal få det optimale miljøet til å slippe løs ideflyten.  

Mat og drikke

For at kreativiteten skal være på topp under hele konferansen kreves ny energi i form av god mat og flere pauser. En Quality Break rett og slett! Som konferansegjest har du alltid tilgang til kaffe, te, frukt og det beste av alt - popkorn og softis. Å kunne toppe softisen med det du vil er gøy uansett alder!

Vi er stolte over vår konferanselunsj som alltid baseres på sesongens råvarer og som tilberedes med omtanke og kjærlighet. Les mer om mat og drikke her.

Event og aktiviteter

Vil dere samle kollegaene for et årsmøte, ordne en kickoff, eller en hyggelig festmiddag? Våre lokaler er fleksible og kan benyttes til det meste. Les mer om våre eventmuligheter her.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 500 48 80 00 eller via q.prisma@choice.se.

2.430.126.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.