Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Skøvde, Sverige

Quality Hotel Prisma

Skøvde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde.

Quality Hotel Prisma 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

Quality Hotel Prismas konferansefasiliteter setter selve ideprosessen i sentrum. Her skal de beste ideer klekkes, løftes frem og realiseres.

Quality Meeting Advisor

For at du skal få det beste ut av ditt møte har hver eneste konferansebooking en dedikert Quality Meeting Adivsor som tar hånd om alt fra popping av popkorn til møblering, rett belysning og mat og drikke. Alt for at våre konferansegjester skal få det beste miljøet for å kunne slippe løs ideflyten.

Mat og drikke

Vi på Quality Hotel Prisma vet at pauser er viktige. Så viktige at vi fokuserer på å gjøre dine pauser så bra som mulig. Vi er stolte over vår konferanselunsjer som alltid er basert på sesongens råvarer og lages med omtanke og kjærlighet. Vi har også egne is- og popkornmaskiner der du når som helst kan forsyne deg med lekre godsaker. Alt for å gi deg energi til en bra arbeidsdag. Les mer om mat og drikke her.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 500 48 80 00 eller via q.prisma@choice.se.

2.390.66.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.