Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Skøvde, Sverige

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma er et moderne konferansehotell beliggende rett ved Boulognerparken i sentrum av Skøvde. Med gangavstand til handlegate, kultur- og underholdningstilbud er du garantert et spennende opphold i Skøvde.

Quality Hotel Prisma 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

Quality Hotel Prismas konferansefasiliteter setter selve ideprosessen i sentrum. Her skal de beste ideer klekkes, løftes frem og realiseres.

Vi planlegger og arrangerer..

Våre medarbeidere hjelper deg meg å planlegge slik at konferansen din blir så bra som overhodet mulig. De tar hånd om alt fra belysning til mat og drikke. Alt for at våre konferansegjester skal få det ultimate miljøet for å få frem de beste ideene.

...og vi gjør litt til

Vi begynner med et løfte om noe annet enn sur kaffe, tørre boller og kjedelige dekorasjoner. Vi, her på Prisma, gjør litt mer enn som så.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 0500-48 80 00 eller via q.prisma@choice.se.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK