Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Prince Philip

Quality Conference

Bestille konferanse

Du er vekommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på 08-680 25 20 eller via q.prince.philip@choice.se.

Hos oss på Quality Hotel Prince Philip i Skarholmen får du den beste hjelpen med planlegging og gjennomføring for både små og store møter.

Konferanselokaler

Vi har ni moderne konferanselokaler i forskjellige størrelser som passer til både styremøter og større konferanser. Vårt største lokale rommer 120 personer, og har alt av nødvendig teknisk utstyr.

Quality Breaks

Rett ved konferanselokalene er det trivelige lokaler, hvor dere kan strekke på bena eller ta en kopp kaffe med noe godt ved siden av. I tillegg til dette serverer vi frukt, soft-is og popcorn som holder humøret på topp hele dagen. I restauranten Calle P serverer vi vår populære lunsjbuffet og a la carte-middag.

Eventlokaler

Fest, årsmøte, messe eller noe annet stort? Vi har eventlokaler for 120 personer. Vi på Quality Hotel Prince Philip har muligheten til å arrangere ditt drømmeevent.

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK