Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Quality Hotel Prince Philip

Quality Conference

Bestille konferanse

Du er vekommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på 08-680 25 20 eller via q.prince.philip@choice.se.

Hos oss på Quality Hotel Prince Philip i Skarholmen får du den beste hjelpen med planlegging og gjennomføring, for både de så og de store møtene.

Konferanselokaler

Vi har ni moderne konferanselokaler, i forskjellige størrelser. Passer perfekt til både styremøter og større konferanser. Vårt største lokale rommer 120 personer, og har alt av tekninsk utrusting man bør trenge

Quality Breaks

Rett ved konferanselokalene er det trivelige lokaler, perfekt til en benstrekker eller en kopp kaffe med noe godt ved siden av. I tillegg til dette serverer vi frukt, soft-is og popcorn som holder humøret på topp hele dagen. I restauranten Calle P, serverer vi vår populære lunsjbuffet og a la carte-middag.

Eventlokaler

Fest, årsmøte, messe eller noe annet stort? Vi har eventlokaler for 120 personer. Vi på Quality Hotel Prince Philip har muligheten til å arrangere ditt drømme-event.

1.913.149.030 21