Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Prince Philip

Skärholmen,  Sverige

Quality Hotel Prince Philip er et nyrenovert og moderne konferansehotell beliggende 10 km fra Stockholm sentrum. Hotellet har 10 fleksible møterom, restaurant og bar. Med gangavstand til t-bane er Stockholms varierte kulturtilbud lett tilgjengelig.

Quality Hotel Prince Philip 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Prince Philip

Hos oss passer vi på at du spiser og drikker godt under hele konferansen. Vi serverer frokost, lunsj og middag, og selvsagt vår Quality Breaks.

Quality Breaks

Vi vet at en bra pause er viktig for resten av dagen, fyll på med frukt, kaffe og soft ice. For de som ønsker et sunnere alternativ, kan vi tilby smoothie og grønnsaksticks.

Lunsj og middag

I vår restaurant serveres vår populære lunsjbuffet og a la carte-middag. Varmt velkommen til en god konferanseopplevelse på Quality Hotel Prince Philip

Bestille konferanse

Du er vekommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på 08-680 25 20 eller via q.prince.philip@choice.se.

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK