Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Prince Philip

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 14.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Restaurant Calle P

Mandag - lørdag: 17.00 - 23.00

Baren

Mandag - lørdag: 17.00 - 24.00

Gym 

Alle dager: 06.00 - 23.00

Relaxavdeling

Alle dager: 06.00 - 23.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Velkommen til Quality Hotel Prince Philip. Er det noe du lurer på før ditt opphold hos oss, håper vi du finner svarene her.

Parkering

Vi har gratis parkering for alle våre gjester.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Dyrerom

Ta med kjæledyret ditt på reisen! Hos oss er husdyr velkommen. Prisen for dette er 250 SEK. Glem ikke å gi beskjed når du bestiller slik at vi kan ta hånd om dere på best mulig måte.

Finn frem fra T-banen

Gå rett gjennom SKHLM-kjøpesenteret og ut på den andre siden. Ved Nordea-banken finner du en trapp. Rett nedenfor denne, til venstre, ligger hotellet. Om du kommer til Skarholmen via T-bane etter at kjøpesenteret har stengt, finner du hotellet lettest ved å gå forbi kjøpesenteret på høyre side. Se enkelt kart her >>

2.200.163.775 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK