Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Prince Philip

Skärholmen,  Sverige

Quality Hotel Prince Philip er et nyrenovert og moderne konferansehotell beliggende 10 km fra Stockholm sentrum. Hotellet har 10 fleksible møterom, restaurant og bar. Med gangavstand til t-bane er Stockholms varierte kulturtilbud lett tilgjengelig.

Quality Hotel Prince Philip 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Prince Philip

Sulten eller tørst, du behøver ikke å forlate hotellet. Velkommen til Quality Hotel Prince Philips restaurant og bar.

Frokost

Dagens viktigste måltid, velg og vrak av det store utvalget i vår frokostbuffet. Her byr vi også på en rekke økologiske produkter.

Restaurant Calle P

Vår restaurant Calle P byr på en herlig a la carte-meny inspirert av svensk husmannskost. Besøk gjerne vårt sportshjørne, der vi viser forskjellige fotballkamper. 

Bar

Rett ved Calle P, ligger hotellets bar. Slapp av etter en lang dag med et glass vin, eller hvorfor ikke en varm kaffedrink i høstmørket?

Last ned

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Restaurang Calle P

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.30

Baren

Mandag - lørdag: 17.00 - 24.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.240.167.025 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK