Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Pond Sandnes ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Quality Hotel Pond

Sandnes,  Norge

Quality Hotel™ Pond har åpnet dørene på Forus, midt i det ekspansive og internasjonale virksomhetsområdet i Stavangerregionen. Her kan du nyte alle fasiliteter som et nytt og fremtidsrettet hotell har å by på.

Quality Hotel Pond 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Pond

Vi på Quality Hotel Pond vil at dere, våre gjester, skal få så mye som mulig ut av konferansen hos oss. Vi sørger for hele opplevelsen, inkludert mat, drikke og pauser med snacks.

Quality Break

Når energipåfyll blir nødvendig, er det ikke noe som passer bedre enn en Quality Break. Hos oss finnes det tilgang til kaffe, te, popcorn og softis for våre konferansegjester. En perfekt måte å få opp energinivåene på!

Lunsj og middag

Vi organiserer lunsjen og middagen etter deres behov og ønsker. Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en pakke som passer akkurat for dere.

Bestille konferanse

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og forespørsler på +47 51 63 68 88 eller via arielle.gjerde@choice.no.

2.460.213.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.