Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sødertalje, Sverige

Quality Hotel Park Södertälje

Södertälje,  Sverige

Quality Hotel Park Södertälje er et moderne konferansehotell beliggende i sentrum av Södertälje. Med Stadsparken som nærmeste nabo ønsker vi å fange årstidenes unike farger, lukter og smaker i hotellets unike atmosfære.

Quality Hotel Park Södertälje 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Park Södertälje

Ønsker du en konferanse eller møte i Sødertalje? Velkommen til Quality Hotel Park. Vi tar hånd om de praktiske detaljene, slik at du kan fokusere på innholdet.

Personlig prosjektleder

Vi vet viktigheten av å få det meste ut av en konferanse. Derfor fokuserer vi på høyest mulige service for våre gjester. Derfor vil du før, og under konferansen ha en personlig prosjektleder som tar hånd om dine ønsker og utfordringer, og som ser til at du får best mulig service.

Konferanselokaler

Vi har nyrenovert våre lokaler, slik at de er funksjonelle, og slipper inn mye lys fra sine vinduer ut mot Statsparken. Vårt mål er at våre gjester skal oppleve miljøet som kreativt og dynamisk, hver gjest skal inspireres til givende og produktive diskusjoner og møter.

Pause og mingling

Vegg i vegg med konferanselokalene er det pauselokaler med forfriskninger og bekvemme stoler og sofaer.

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på +46 08-550-265 00 eller via booking.q.park@choice.se

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK