Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Park Södertälje

Quality Conference

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på +46 08-550-265 00 eller via booking.q.park@choice.se

Ønsker du en konferanse eller møte i Sødertalje? Velkommen til Quality Hotel Park. Vi tar hånd om de praktiske detaljene, slik at du kan fokusere på innholdet.

Personlig prosjektleder

Vi vet viktigheten av å få det meste ut av en konferanse. Derfor fokuserer vi på høyest mulige service for våre gjester. Derfor vil du før, og under konferansen ha en personlig prosjektleder som tar hånd om dine ønsker og utfordringer, og som ser til at du får best mulig service.

Konferanselokaler

Vi har nyrenovert våre lokaler, slik at de er funksjonelle, og slipper inn mye lys fra sine vinduer ut mot Statsparken. Vårt mål er at våre gjester skal oppleve miljøet som kreativt og dynamisk, hver gjest skal inspireres til givende og produktive diskusjoner og møter.

Pause og mingling

Vegg i vegg med konferanselokalene er det pauselokaler med forfriskninger og bekvemme stoler og sofaer.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK