Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sødertalje, Sverige

Quality Hotel Park Södertälje

Södertälje,  Sverige

Quality Hotel Park Södertälje er et moderne konferansehotell beliggende i sentrum av Södertälje. Med Stadsparken som nærmeste nabo ønsker vi å fange årstidenes unike farger, lukter og smaker i hotellets unike atmosfære.

Quality Hotel Park Södertälje 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Park Södertälje

Quality Hotel Park ser til at du spiser og drikker godt under hele din konferanse. Vi serverer frokost, lunsj og middag. Og selvsagt vår populære Quality Breaks.

Quality Breaks

Vi vet at en bra pause er viktig for resten av dagen, fyll på med frukt, kaffe og soft ice. For de som ønsker et sunnere alternativ, kan vi tilby smoothie og grønnsaksticks.

Lunsj og middag

I vår restaurant serveres vår populære lunsjbuffet og a la carte-middag. Varmt velkommen til en god konferanseopplevelse på Quality Hotel Park, Sødertalje

Bestille konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel på +46 08-550-265 00 eller via booking.q.park@choice.se

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK