Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Park Södertälje

Södertälje,  Sverige

Quality Hotel Park Södertälje er et moderne konferansehotell beliggende i sentrum av Södertälje. Med Stadsparken som nærmeste nabo ønsker vi å fange årstidenes unike farger, lukter og smaker i hotellets unike atmosfære.

Quality Hotel Park Södertälje 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Park Södertälje

Velkommen til Quality Hotel Pak Sødertalje. Har du noen spørsmål angående oppholdet ditt hos oss, håper vi du finner svarene dine her.

Parkering

Parkering finnes på baksiden av hotellet og koseter 95 SEK per døgn, eller 50 SEK per dag Du legger igjen registreringsummeret ditt i resepsjonen

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom for vesker og annet som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggningskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl. 15.00
Utsjekking senest kl. 12.00

Åpningstider

Frokost 

Mandag  - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.00

Lunsj 

Mandag - fredag: 11.30 - 13.00

Middag 

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

NB: Fra 19/06 til 16/08 holder restauranten sommerstengt. Lunsj og middag vil i denne perioden ikke bli servert, men frokost serveres som normalt.

Våre restauranter og fasiliteter har varierende åpningstider under sommerperioden og langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

2.210.164.555 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK