Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Park Södertälje

Fasiliteter

Åpningstider

Frokost 

Mandag - fredag 06:30-09:30
Lørdag - søndag 07:30-10.00

Lunsj 

Mandag - fredag 11:30-13:00

Middag 

Mandag - lørdag 17.00-22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Dere er velkomne til å kontakte oss for mer informasjon eller bordbestilling på +46 08-550 265 11.

Du er hjertelig velkommen til Quality Hotel Parks reastaurant og bar bar, her serverer vi frokost, lunsj og middag.

Ditt eget hverdagsrom

Hos oss kan du selv bestemme hvor du vil spise maten din. det kan være ved baren, i sofaen foran tven eller ved et pådekket restaurantbord. Alt dette finnes i hverdagsrommet vårt; den kombinerte lobby,- restaurant,- og bardelen. Dette er midtpunktet i hotellet vårt, en levende miljø med avslappet atmosfære, som er hyggelig, både på dagtid, og kveldstid.

Naturlig og økologisk

Vi serverer det som vi kaller det naturlige kjøkkenet, Vi følger årstidene og bytter råvarer fra sesong til sesong. Det er mye kortreist mat, men innslag fra andre plasser i verden også, og så mye som mulig er økologisk. Våre menyer strekker seg fra svenske klassikere til nye, moderne retter, og matlagingen vår har filosofien om at "Det enkleste er ofte det beste" 

2.200.163.775 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK