Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Sødertalje, Sverige

Quality Hotel Park Södertälje

Södertälje,  Sverige

Quality Hotel Park Södertälje er et moderne konferansehotell beliggende i sentrum av Södertälje. Med Stadsparken som nærmeste nabo ønsker vi å fange årstidenes unike farger, lukter og smaker i hotellets unike atmosfære.

Quality Hotel Park Södertälje 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Park Södertälje

Du er hjertelig velkommen til Quality Hotel Parks restaurant og bar. Her serverer vi både frokost, lunsj og middag.

Ditt eget hverdagsrom

Hos oss kan du selv bestemme hvor du vil spise maten din. Kanskje ønsker du å spise den ved baren eller i sofaen foran tv`en? Du kan selvsagt også nyte et godt måltid på et pådekket restaurantbord. Alt dette finnes i hverdagsrommet vårt; den kombinerte lobby,- restaurant,- og bardelen. Dette er hotellets midtpunkt, et levende miljø med avslappet atmosfære, som er hyggelig, både på dagtid, og kveldstid.

Naturlig og økologisk

Vi serverer det vi kaller det naturlige kjøkkenet. Vi følger årstidene og bytter råvarer fra sesong til sesong. Vi serverer mye kortreist mat, men med innslag fra andre steder i verden også, og så mye som mulig er økologisk. Våre menyer strekker seg fra svenske klassikere til nye, moderne retter, og matlagingen vår har filosofien om at "Det enkleste er ofte det beste".

Åpningstider

Frokost 

Mandag - fredag 06:30-09:30
Lørdag - søndag 07:30-10.00

Lunsj 

Mandag - fredag 11:30-13:00

Middag 

Mandag - lørdag 17.00-22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestille bord

Dere er velkomne til å kontakte oss for mer informasjon eller bordbestilling på +46 08-550 265 00.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK