Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Panorama ligger sentralt i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Quality Hotel Panorama har lokaler til alle typer møter.

Flere lokaler

Vårt største lokale Bläckfisken er 100 kvm stort, høyt om taket og lyst lokale, med store vinduer. Har dere behov for et enda større lokale, samarbeider vi med andre konferanseanlegg, så kontakt oss om du har spørsmål.

Utstyr

Våre møterom er alle utstyrt med ergonomiske stoler og funksjonell teknikk for at møtet skal bli så effektivt som overhode mulig. Det er dagslys i alle lokalene, slik at deltagerne kan holde seg pigg . Trådløs internettoppkobling inngår i alle konferanselokaler og vår konferanselobby.

Kapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten på våre konferanselokaler

Bläckfisken

90 personer

Delfinen

40 personer

Norra

40 personer

Piggvaren

20 personer

Guldfisken

14 personer

Grupperom

5 lokaler, 8 personer i hver rom.
Totalt 40 personer.

Booke konferanse

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørseler på telefon +46 31 767 70 50 eller epost conference.q.panorama@choice.se.

2.311.63.057 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK