Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Panorama ligger sentralt i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Quality Hotel Panorama har lang erfaring med å arrangere forskjellige typer arrangement. Bryllup, konfirmasjon eller kundeevent, vi hjelper deg!

Lokaler

Vi har en rekke lokaler til dine event. Man kan for eksempel bruke den lyse konferanselobbyen, eller vår Restaurant Brasserie P, som tar i mot 200 sittende gjester. Restauranten kan også deles opp i mindre grupper om ønskelig.

Aktiviteter og underholdning

Ønsker dere et inspirerende innslag under konferansen, eller noen annen underholdning? Vi hjelper deg med å finne den perfekte løsningen gjennom våre samarbeidspartnere. 

Booke konferanse

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon og forespørseler på telefon +46 31 767 70 50 eller via epost conference.q.panorama@choice.se.

2.311.63.057 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK