Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Panorama ligger sentralt i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Quality Conference

Quality Hotel Panorama er det naturlige valget når du skal holde konferanse i Gøteborg. Hotellet hjelper deg å arrangere alt fra små møter til store konferanser

Konferanselokaler

Hotellet har 6 konferanselokaler med kapasitet til opp til 90 personer, som egner seg godt til både store og små konferanser.

Mat og drikke

Vi ønsker at deres pauser skal gi avkobling og fylle dere med ny energi. Derfor har vi satset tungt på god mat og gode råvarer. For å lokke frem smilet og gleden i lange møtedager så kan vi by på softis og popcorn i så store mengder som du bare orker

Event

Våre lokaler er meget fleksible og egner seg godt til å feire store dager og anledninger. Har du en konfirmasjon, et jubileum eller et bryllup å feire så hjelper vi deg gjerne med å arrangere.

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK