Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Om hotellet

Finne frem til hotellet

Med buss

Buss 52 fra Brunnsparken til Utlandagatan

Fra Landvetter flyplass

Flybuss til Gøteborg Centralstation

Med taxi

Vi anbefalerer Taxi Göteborg eller Taxi Kurir

Med bil

Se kart og veisbeskrivelse her >>

Om Quality Hotel Panorama

Antall rom

339 rom – 555 sengeplasser

Antall konferanserom

6 stk – opp til 90 personer

Avstand Landvetter flyplass

Ca 23,5 km, ca 25 min

Avstand Göteborgs Centralstation

Ca 3,7 km

Om Quality Hotels

Quality Hotels

 

Quality Hotel Panorama er et konferanse- og spahotell med et avslappet og personlig miljø. Vi ligger sentralt i Göteborg i nærheten av Göteborgs kultur- og underholdningstilbud.

Beliggenhet

Hotellet ligger nært alle Gøteborgs severdigheter og kulturliv. Her er det gangavstand til Liseberg, Svenska Mässan, Chalmers, Scandinavium og Avenyn. Med vår perfekte beliggenhet og 13 etasjer, har mange av våre rom en helt nydelig utsikt over Gøteborg.

Nært det meste 

Hotellet, som tidligere var et studenthjem, ligger høyt med 13 etasjer og mange rom har mulighet til nydelig utsikt over Liseberg og Göteborg. Når du bor hos oss har du alltid gratis trådløs Wi-Fi, økologisk frokost buffet, lobby kaffe (hele dagen frem til 17.00) og tilgang til vår gym. Du kan selv velge din favorittpute fra vår putemenyen ved innsjekking.

Konferansefasiliteter

Vår konferanseavdeling har seks fleksible møterom og kan ta i mot opp til 90 personer. Våre lokaler passer perfekt til både større og mindre møter, workshops og forelesninger. I samarbeid med Brasserie P, passer vi på at dere får mat og drikke under konferansen.

Restauranten

Brasserie P er hotellets delikate restaurant og bar. Her får du servert frokost med mange sunne og velsmakende valgmuligheter, og en rekke økologiske alternativer. Middagsmenyen er en deilig al a carte meny vell komponert av restaurantens kokker. Gå ikke glipp av den fantastiske vinlisten!

Ro ned i CitySpa

Etter lange dager med konferanser eller opplevelsesrike dager i Gøteborg er det godt å kunne hente ny energi på et deilig spa. På CitySpa kan du ta badstu, slappe av i boblebadet utendørs eller velge mellom mange forskjellig deilige spabehandlinger. Har du behov for å trene så er det et renoverte gym tilknyttet spaet.

2.180.162.605 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK