Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Panorama ligger sentralt i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Quality Hotel Panorama er et konferanse- og spahotell med et avslappet og personlig miljø. Vi ligger sentralt i Göteborg i nærheten av Göteborgs kultur- og underholdningstilbud.

Beliggenhet

Hotellet ligger nært alle Gøteborgs severdigheter og kulturliv. Her er det gangavstand til Liseberg, Svenska Mässan, Chalmers, Scandinavium og Avenyn. Med vår perfekte beliggenhet og 13 etasjer, har mange av våre rom en helt nydelig utsikt over Gøteborg.

Nært det meste 

Hotellet, som tidligere var et studenthjem, ligger høyt med 13 etasjer og mange rom har mulighet til nydelig utsikt over Liseberg og Göteborg. Når du bor hos oss har du alltid gratis trådløs Wi-Fi, økologisk frokost buffet, lobby kaffe (hele dagen frem til 17.00) og tilgang til vår gym. Du kan selv velge din favorittpute fra vår putemenyen ved innsjekking.

Konferansefasiliteter

Vår konferanseavdeling har seks fleksible møterom og kan ta i mot opp til 90 personer. Våre lokaler passer perfekt til både større og mindre møter, workshops og forelesninger. I samarbeid med Brasserie P, passer vi på at dere får mat og drikke under konferansen.

Restauranten

Brasserie P er hotellets delikate restaurant og bar. Her får du servert frokost med mange sunne og velsmakende valgmuligheter, og en rekke økologiske alternativer. Middagsmenyen er en deilig al a carte meny vell komponert av restaurantens kokker. Gå ikke glipp av den fantastiske vinlisten!

Ro ned i CitySpa

Vår nyrenoverte relaxavdeling CitySpa har nå åpnet og her har du som hotellgjest fri tilgang. Her finnes det badstu og utendørs boblebad tilgjengelig for avlsappende velvære. Du kan også bestille time for en herlig opplevelse i vårt spa. Kontakt oss for mer informasjon. Har du behov for å trene så er det et renovert gym i tilknytning til spaet.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 767 70 00
  • Faks: +46 31 767 70 70
  • E-post: q.panorama@choice.se
  • Org. nr: 916560-5073
  • Eklandagatan 51-53, Box 24037 40022 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Med buss

Buss 52 fra Brunnsparken til Utlandagatan

Fra Landvetter flyplass

Flybuss til Gøteborg Centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Göteborg eller Taxi Kurir

Om Quality Hotel Panorama

Antall rom

339 rom – 555 sengeplasser

Antall konferanserom

6 stk – opp til 90 personer

Avstand Landvetter flyplass

Ca 23,5 km, ca 25 min

Avstand Göteborgs Centralstation

Ca 3,7 km

Om Quality Hotels

Quality Hotels

 

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK