Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Gøteborg, Sverige

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Panorama ligger sentralt i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Hotellets restaurant og bar Brasserie P er nylig restaurert og fremstår som hyggelig med god atmosfære i moderne miljø.

Frokost

Hver morgen dekker vi på vår store og delikate frokostbuffé i vår nyrestaurerte restaurant. På buffeten finner du et bredt utvalg av deilig pålegg, nybakt brød, frokostblandinger, kaffe, te og juice. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg økologiske produkter. Om du ikke er gjest på hotellet så er du hjertelig velkommen til å spise her likevel, mot en kostnad på 130 SEK per person (med forbehold om tilgjengelighet).

Lunsj

Brasserie P tilbyr lunsj til selskap på over 8 personer. Lunsj må forhåndsbookes, ta kontakt med restauranten for bordbestilling.

Middag

Når kvelden kommer, kan du spise en deilig middag fra vår a la carte meny. Har du barn med deg har vi en i tillegg en flott barnemeny. Vi anbefaler også å ta en titt på vår vinliste, da denne har noe for en hver smak. Vår kokk Alexander Prytz står i spissen for vårt flotte kjøkken og tilbyr varierte og vellagde menyer.

Brunsj

Avslutt helgen hos oss med en deilig brunsj.  Pris 189 SEK per person, inkludert kaffe og te.

Event

Vår nyrestaurerte restaurant er den perfekte arena for en fest eller et event, vi tar opp til 200 gjester i matsalen som også kan deles opp i mindre grupper. 

Vinprøving

Har du lyst til å titte på vår store og hyggelige vinkjeller er dere velkommen til å være med på noen hyggelige timer med mat og vin. Dere velger selv hvilket vinland, hvilke smaker og hvilke opplegg dere ønsker. Ønsker dere å kombinere vinsmakingen med en middag, lar det seg selvfølgelig gjøre. Vinprøvingen passer best for grupper fra 4 til 12 personer. 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Restaurant Brasserie P

Mandag - lørdag: 17.00 - 00.00
Søndag: Stengt 
Kjøkkenet stenger 23.00 mandag - lørdag

TemaFredag

Fredag: 17.00 - 00.00
Nytt tema hver måned!

Bar

Mandag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 16.00 - 00.00
Søndag: Stengt 

(Når brunsj serveres, åpner baren kl 12.00)

Brunsj

Søndag: Sommerstengt

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon  +46 31 767 70 00 eller e-post q.panorama@choice.se

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK