Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel Panorama ligger sentralt i Gøteborg, med Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan og Avenyn rett i nærheten. Herfra har du gangavstand til Gøteborgs brede kultur- og fritidstilbud.

Quality Hotel Panorama, Gøteborg 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Panorama, Gøteborg

Vi ønsker velkommen til Quality Hotel Panoramas nyrenoverte relax- og spaavdeling. Vi tilbyr det meste innen skjønnhet, trening og relax. Nyt en velgjørende behandling, eller en avslappende stund i vårt utendørs boblebad.

Ro og avkobling

CitySpa tilbyr ro og avkobling i en behagelig atmosfære sentralt i Gøteborg. I vårt spa kan du myke opp såre muskler i vår deilige badstue eller kose deg i det varme boblebadet. Hvorfor ikke bare i samme slengen unne seg en skikkelig spabehandling? Våre terapeuter er godt utdannet og gir alt fra ansiktsmaske til massasje og kroppsbehandlinger.

Gym

Hotellets nyrenoverte gym er åpen hver dag, hele dagen. Her finner du for eksempel tredemølle, crosstrainer, sykkel, frie vekter, multigym og pilatesball.

Før ditt besøk på CitySpa

Vi ber om at du kommer i god tid til din behandling. Mens du besøker spaet får du låne badekåpe og håndkle, og du har tilgang til ditt eget låsbare skap når CitySpa er bemannet. Hus å ta med deg badetøy. Vi ber deg være vennlig å si ifra allerede når du bestiller timen din om du bruker medikamenter som kan påvirke behandlingen, eller om du er gravid. Drikke fås kjøpt på stedet, men alkohol severes ikke i CitySpa.

Avbestille

Om du ikke har anledning til møte til din bestilte time ber vi deg avbestille så raskt som mulig og senest innen 48 timer før opprinnelig oppmøte. Møter du ikke opp eller avbestiller under 48 timer før timens tidspunkt, blir du fakturert for hele behandlingen.

Aldergrense

Barn (0-16 år) har tilgang til Spa hele dagen under tilsyn fra foreldre/foresatte.

Inngang

Gratis inngang for alle hotellets gjester. Alle badegjester får låne håndkle og hengelås til skap når CitySpa er bemannet. Ved ubemannet spa tas håndkle med fra rommet.

Last ned

Åpningstider

Treningsrom

Alle dager: Hele døgnet

Badstue og boblebad (for hotellets gjester):

Mandag - fredag: 10.00 - 21.00

Lørdag: 10.00 - 17.00, åpent for gjester som har bestilt behandling
Åpent for alle 17.00 - 21.00 (ubemannet)

Søndag: ​​10.00 - 21.00

Når CitySpa er ubemannet kommer hotellets gjester inn med sin romnøkkel. Håndkle tas med fra rommet.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestill behandling

Har du spørsmål eller ønsker å bestille behandlinger, ta gjerne kontakt med oss på telefon +46 031-767 70 55 eller epost q.panorama@choice.se

2.260.167.953 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK