Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen

Anmeldelser


Gjennomsnittlig vurdering fra alle reisende,

basert på 24 anmeldelser.

4

81% besøkende anbefaler dette hotellet.
3,5
Sted
3
Rom
4,5
Service
3,5
Verdi
4
Renslighet

4

En uke på kurs.

14. mars 2014, Sortland, Norge, Sproqet

Jeg bodde her en uke mens jeg var på kurs i Heimdal. Fint nyoppusset hotell. Jeg hadde rom i 13 etasje, med god utsikt. Rommene er små, men mer en stor nok. Kunne godt vært en kaffemaskin eller...

Jeg bodde her en uke mens jeg var på kurs i Heimdal. Fint nyoppusset hotell. Jeg hadde rom i 13 etasje, med god utsikt. Rommene er små, men mer en stor nok. Kunne godt vært en kaffemaskin eller noe slikt i hver etasje slik at mann slapp å ta heisen helt ned for å hente kaffe. Pluss for fri tilgang til softis og popkorn nede ved baren. God mat, men begrenset utvalg på menyen. Frokosten var utmerket. Hotellet ligger midt mellom flere store kjøpesenter.

Owner response

20. mars 2014

Hei Sproqet! Takk for at du tok deg tid til å anmelde Quality Hotel Panorama på Tripadvisor. All tilbakemelding er viktig for oss slik at vi kan drive hotellet etter våre gjesters ønsker. Vi utruster nå noen av våre rom med kaffeautomat, slik at neste gang du besøker oss, kan du spørre etter et slikt rom. Jeg ønsker deg velkommen tilbake til Quality Hotel Panorama ved en senere anlednig!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Jobbreise

26. desember 2013, Molde, Norge, Roseby2011

Lå der i forbindelse med jobbreise. Veldig bra service. God mat. Greie rom. Hadde julelunsj en dag og god frokost hver dag i 3 dager. Flere kjøpesenter og butikker i nærheten. God parkering, men den...

Lå der i forbindelse med jobbreise. Veldig bra service. God mat. Greie rom. Hadde julelunsj en dag og god frokost hver dag i 3 dager. Flere kjøpesenter og butikker i nærheten. God parkering, men den var utendørs og bilen var helt nedfrosset om morgenen. Men vi bor jo i Norge. absolutt bra opphold.

Owner response

20. mars 2014

Hei Roseby2011! Takk for at du tok deg tid til å anmelde Quality Hotel Panorama på Tripadvisor! All tilbakemelding er viktig for oss slik at vi kan bli bedre. Det gleder meg at du hadde et flott opphold og jeg ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Godt fornøyd!

12. november 2013, Tønsberg, Norge, Ronny Berg N

Har benyttet meg av Panorama en del ganger når jeg er i området i jobbsammenheng, og har stort sett vært fornøyd. Det eneste må være at rommene er litt små, og en burde kanskje forvente noe mer til...

Har benyttet meg av Panorama en del ganger når jeg er i området i jobbsammenheng, og har stort sett vært fornøyd. Det eneste må være at rommene er litt små, og en burde kanskje forvente noe mer til den prisen. Men kommer en opp i høyden og med utsikt inn mot Trondheim, kan det jo kompensere noe. Alltid blitt godt tatt i mot når jeg kommer. Kommer til å bo her igjen. :-)

Owner response

20. november 2013

Hei Ronny Berg! Takk for at du tok deg tid til å gi din anmeldelse på TripAdvisor. All tilbakemelding er viktig for oss slik at vi kan gjøre forbedringer ut fra det gjestene våre ønsker. Dine synspunkter tar vi med oss og ser hva vi kan gjøre med romstørrelse vs pris. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til Quality Hotel Panorama ved en senere anledning!

Les hele anmeldelsen Lukk

1

Styr unna

25. september 2013, , Ann kristin H

Skittent rom, ikke rengjort i det hele tatt. Fikk bytte etter en natt, til ett renere rom. Rommene er veldig små. Sjokolade eske som plaster på såret vet ikke om jeg kommer tilbake hit. Søppel lå og...

Skittent rom, ikke rengjort i det hele tatt. Fikk bytte etter en natt, til ett renere rom. Rommene er veldig små. Sjokolade eske som plaster på såret vet ikke om jeg kommer tilbake hit. Søppel lå og fløt utafor , ikke så godt førsteinntrykk det heller .

Owner response

4. oktober 2013

Hei Ann Kristin H! Først vil jeg takke deg for at du tok deg tid til å gi tilbakemelding på Tripadvisor etter deres opphold hos oss. All tilbakemelding er viktig for oss, slik at vi kan forbedre oss og at vi kan levere et produkt som våre gjester forventer. Jeg beklager sterkt at dere ikke var fornøyd etter oppholdet og vi tar selvfølgelig grep umiddelbart. Som ytterligere kompensasjon til sjokolade og 30% avslag på overnattingen som dere har fått, har jeg ført over 10 000 bonuspoeng på deres Nordic Choice Club kort. Igjen kan jeg beklage, men ønsker dere velkommen tilbake ved en senere anleding, slik at vi kan få vist oss fra en annen side.

Les hele anmeldelsen Lukk

4

Utmerket hotell med flott utsikt

27. august 2013, Sandvika, Norge, KjetilEggen

Bodde her siste helgen i august 2013. Hadde et utmerket opphold, fikk rom i 14 etg med utsikt mot Trondheim by og Trondheimsfjorden. Rett nok litt små rom og lite bad. Men for meg som bodde alene var...

Bodde her siste helgen i august 2013. Hadde et utmerket opphold, fikk rom i 14 etg med utsikt mot Trondheim by og Trondheimsfjorden. Rett nok litt små rom og lite bad. Men for meg som bodde alene var det mer enn nok plass alikevel. God frokost med alt man kunne ønske seg. Det som kan trekke litt ned er at det er et lite stykke inn til Trondheim sentrum, men det er gode bussforbindelser. Og i tillegg ligger det flere store kjøpesentre ved siden av hotellet.

Owner response

4. oktober 2013

Hei KjetiEggen! Tusen takk for at du tok deg tid til å gi din tilbakemelding på Tripadvisor etter ditt opphold på Quality Hotel Panorama. All tilbakemelding er viktig for oss og dette tar vi med videre i arbeidet om å bli det ledende hotellet på kvalitet og service. Jeg ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Les hele anmeldelsen Lukk

1.913.149.030 28