Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro er et moderne konferansehotell beliggende 3 km nord for sentrum og 15 km fra Örebro flyplass. Hotellets fleksible konferanselokaler passer godt for små og store arrangement.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Hotellets konferanseavdeling har fleksible konferanse- og møterom med kapasitet på inntil 140 personer. 

En annerledes konferanse

Quality Hotel Örebro har lang erfaring med gjennomføring av små og store konferanser i Ørebro. Lokalene passer også godt for utstillinger, minimesser og større konferanser.Vi tilpasser det siste av tekniske løsninger etter dine behov. Om du ønsker en sosial ramme rundt ditt arrangement er vi behjelpelige med tips om hvilke aktiviteter som kan passe. Vi gjør din konferanse til en minneverdig opplevelse.

Konferanselokaler

Vi har åtte ulike konferanselokaler med plass til 140 deltagere. Disse lokalene kan også brukes til utstillinger og mindre messer.

Mat og drikke

Vi tilbyr en konferansepakke med frokost, snack, lunsj og middag. Alt det dere trenger for en vellykket konferanse. 

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 19 20 50 00 eller via q.orebro@choice.se

2.260.167.953 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK