Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel Örebro

Örebro,  Sverige

Quality Hotel Örebro er et moderne konferansehotell beliggende 3 km nord for sentrum og 15 km fra Örebro flyplass. Hotellets fleksible konferanselokaler passer godt for små og store arrangement.

Quality Hotel Örebro 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Quality Hotel Örebro

Under konferansen er det viktig å fylle opp energien av hjemmelaget god mat. Våre kokker er glade for å tilby annerledes og et sunnere alternativ til kaffepauser, og håper konferanselunsjen vil smake.

Quality Meetings

Ideen bak Quality Break og Quality Meeting er "alt inkludert". Dette betyr at vi tilbyr en konferansepakke som inneholder alt du trenger for en vellykket konferanse. Kaffe med smørbrød, deilig lunsj, ettermiddagskaffe med hjemmelaget brød, iskrem, popcorn og frukt.

Konferansemiddag

For konferansegjester som ønsker å overnatte tilbyr vi en konferansemiddag i vår bistro. Kontakt oss og vi vil hjelpe deg med menyforslag.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på +46 19 20 50 00 eller via q.orebro@choice.se

2.260.167.953 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK